Povezane vesti
SAD bi da vaspitava?! Slavnić urlao na Anđelu, rekao joj kako da se ponaša ako hoće da bude s njim: Kad kažem "stani"…
Kurir 12.03.2023
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su raskinuli, a onda se Slavnić vratio u rehabilitaciju, gde je ona plakala i "očitao" joj lekciju o ponašanju. - Što ćutiš? Ja sam hteo sa tobom da pričam o svemu ovome, samo si me ubrzala. Tebi očigledno… »
Ana likuje: Zvezdan šutnuo Anđelu kao krpu zbog Maje, Đuričićeva potpuno izgubila razum
Svet & Skandal 12.03.2023
Zvezdan raskinuo sa Anđelom zbog Maje Marinković Sinoć je bilo veoma burno u Zadruzi. Zvezdan Slavnić je divljao kao i svake prethodne večeri, a povod njegove histerija ovog puta nije bila bivša partnerka Ana Ćurčić, već ljubavnica Anđela… »
Anđela Đuričić plače i jeca! Zvezdan je ostavio zbog Maje Marinković! (VIDEO)
Svet plus 12.03.2023
Anđela Đuričić plače i jeca! Zvezdan Slavnić je ostavio zbog Maje Marinković! On joj je naime tokom pauze za reklame saopštio da je ostavlja zbog bezobrazluka i toga što je iskoristila priliku kako bi Maji Marinković vratila za sve i poslala je… »
Zvezdan otkačio Anđelu, sve se orilo od njenog plača! Šutnuo je, a tek da čujete šta je razlog raskida! (video)
Mondo 12.03.2023
Zvezdan Slavnić raskinuo je sa Anđelom Đuričić koja je nakon toga završila u suzama. Zvezdan Slavnić raskinuo je sa Anđelom Đuričić koja je nakon toga završila u suzama. Učesnik Zadruge Zvezdan Slavnić koji je poslednjih dana u centru… »
Vesti dana »

I slavija i skupština: Protest studenata na dve lokacije, studentkinja objasnila, evo šta je tačan plan
Blic pre 11 minutajoš 41 povezana

BLOG UŽIVO „Pumpaj, pumpaj“ odjekuje Novim Beogradom, blokirana Autokomanda: Bajkeri i 63 padobranska formirali zaštitini prsten kod Skupštine
Nova pre 12 minutajoš 81 povezana

Uhapšen nasilnik iz BMV-a Pokosio tri osobe u Žarkovu i pobegao žrtve prebačene u Urgentni centar (video)
Dnevnik pre 28 minutajoš 21 povezana

UŽIVO Napeta protestna atmosfera u Beogradu, raspoređena policija, ali su se rasporedili i vojni veterani, ima incidenata(FOTO/VIDEO)
Danas pre 12 minutajoš 10 povezanih

Tužilaštvo izdalo nalog za identifikaciju osobe zbog preteće poruke na društvenim mrežama
RTS pre 12 minutajoš 13 povezanih