Povezane vesti
Ana likuje: Zvezdan šutnuo Anđelu kao krpu zbog Maje, Đuričićeva potpuno izgubila razum
Svet & Skandal 12.03.2023
Zvezdan raskinuo sa Anđelom zbog Maje Marinković Sinoć je bilo veoma burno u Zadruzi. Zvezdan Slavnić je divljao kao i svake prethodne večeri, a povod njegove histerija ovog puta nije bila bivša partnerka Ana Ćurčić, već ljubavnica Anđela Đuričić… »
SAD bi da vaspitava?! Slavnić urlao na Anđelu, rekao joj kako da se ponaša ako hoće da bude s njim: Kad kažem "stani", ukopaj…
Kurir 12.03.2023
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su raskinuli, a onda se Slavnić vratio u rehabilitaciju, gde je ona plakala i "očitao" joj lekciju o ponašanju. - Što ćutiš? Ja sam hteo sa tobom da pričam o svemu ovome, samo si me ubrzala. Tebi očigledno nije jasno da… »
Anđela Đuričić plače i jeca! Zvezdan je ostavio zbog Maje Marinković! (VIDEO)
Svet plus 12.03.2023
Anđela Đuričić plače i jeca! Zvezdan Slavnić je ostavio zbog Maje Marinković! On joj je naime tokom pauze za reklame saopštio da je ostavlja zbog bezobrazluka i toga što je iskoristila priliku kako bi Maji Marinković vratila za sve i poslala je u… »
Zvezdan otkačio Anđelu, sve se orilo od njenog plača! Šutnuo je, a tek da čujete šta je razlog raskida! (video)
Mondo 12.03.2023
Zvezdan Slavnić raskinuo je sa Anđelom Đuričić koja je nakon toga završila u suzama. Zvezdan Slavnić raskinuo je sa Anđelom Đuričić koja je nakon toga završila u suzama. Učesnik Zadruge Zvezdan Slavnić koji je poslednjih dana u centru pažnje zbog… »
Vesti dana »

Naprednjaci ponovo blokirali ulice Leskovca na skupu protiv blokada
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak i pripreme za prvenstvo
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 45 povezanih

Ovo je stan iz kog je pevačica pobegla nakon što je Raleta prijavila za nasilje! Nekretnina je skromna, nalazi se na Avali i ovako izgleda
Kurir pre 17 minutajoš 20 povezanih

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 39 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: osveženje sa svežom vazdušnom masom i promenljivo oblačno vreme
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 31 povezana