Повезане вести

Ана ликује: Звездан шутнуо Анђелу као крпу због Маје, Ђуричићева потпуно изгубила разум

Ана ликује: Звездан шутнуо Анђелу као крпу због Маје, Ђуричићева потпуно изгубила разум

Свет & Скандал 12.03.2023
Звездан раскинуо са Анђелом због Маје Маринковић Синоћ је било веома бурно у Задрузи. Звездан Славнић је дивљао као и сваке претходне вечери, а повод његове хистерија овог пута није била бивша партнерка Ана Ћурчић, већ… »
САД би да васпитава?! Славнић урлао на Анђелу, рекао јој како да се понаша ако хоће да буде с њим: Кад кажем "стани", укопај…

САД би да васпитава?! Славнић урлао на Анђелу, рекао јој како да се понаша ако хоће да буде с њим: Кад кажем "стани", укопај…

Курир 12.03.2023
Звездан Славнић и Анђела Ђуричић су раскинули, а онда се Славнић вратио у рехабилитацију, где је она плакала и "очитао" јој лекцију о понашању. - Што ћутиш? Ја сам хтео са тобом да причам о свему овоме, само си ме убрзала. Теби… »
Звездан откачио Анђелу, све се орило од њеног плача! Шутнуо је, а тек да чујете шта је разлог раскида! (видео)

Звездан откачио Анђелу, све се орило од њеног плача! Шутнуо је, а тек да чујете шта је разлог раскида! (видео)

Мондо 12.03.2023
Звездан Славнић раскинуо је са Анђелом Ђуричић која је након тога завршила у сузама. Звездан Славнић раскинуо је са Анђелом Ђуричић која је након тога завршила у сузама. Учесник Задруге Звездан Славнић који је последњих дана у… »

Вести дана »