Povezane vesti
Tuga i bol u domu Suzane Mančić (FOTO)
Vesti online 12.03.2023
Voditeljka Suzana Mančić podelila je tužne vesti, da ju je zauvek napustila njena sestra Dušica. Suzana je naime, objavila bolnu poruku, a u komentarima su usledile reči podrške. – Šou mora da se nastavi… Znate li kako izgleda život nas koji… »
Duša mi plače dok se smejem na sceni, ona je otišla… Suzanu Mančić zadesila ogromna tragedija FOTO
Svet & Skandal 12.03.2023
Sestra Suzane Mančić iznenada preminula Nikada čovek nije spreman za odlazak bližnjih, a kada se to iznenada desi, još je teže. Suzana Mančić otkako se pojavila na javnoj sceni ima prepoznatljivi osmeh kojim pleni gde god da se pojavi. Ata images… »
Preminula sestra Suzane Mančić, voditeljka se oglasila potresnom objavom: „Snimala sam tri emisije, a duša mi je…
Nova 12.03.2023
Voditeljka neutešna zbog ogromnog gubitka. Sestra voditeljke Suzane Mančić je preminula, a ona je povu tužnu vest podelila na Instagramu. Njih dve su bile veoma bliske, a Suzana je otkrila da je u najtežem trenutku morala da radi. A post shared by… »
Velika tuga u domu Suzane Mančić! Tragične vesti je zatekle na snimanju, zbog smrti bliske osobe duša joj plače!
Mondo 12.03.2023
Suzana Mančić oglasila se na društvenim mrežama i saopštila da je ostala bez bliske osobe koja joj je bila velika podrška. Suzana Mančić oglasila se na društvenim mrežama i saopštila da je ostala bez bliske osobe koja joj je bila velika… »
Tuga i bol u domu suzane Mančić: Na snimanju saznala da joj je umrla sestra: "Duša mi plače"
Blic 12.03.2023
Voditeljka Suzana Mančić podelila je tužne vesti, da ju je zauvek napustila njena sestra Dušica. Suzana je naime, objavila bolnu poruku, a u komentarima su usledile reči podrške. - Šou mora da se nastavi... Znate li kako izgleda život nas koji smo… »
Tuga u domu Suzane Mančić: Bivša loto devojka neutešna, tragična vest je zatekla na snimanju, ostala bez velike podrške…
Kurir 12.03.2023
Sestra Suzane Mančić je preminula, a ovu tužnu vest voditeljka je podelila sa prijateljima na društvenoj mreži Instagram i od drage osobe se oprostila uz bolnu poruku. - Šou mora da se nastavi... Znate li kako izgleda život nas koji smo u show… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Blokade fakulteta šire se Srbijom: Studentima iz Novog Sada i Beograda pridružuju se i kolege iz Niša – „jug više neće ćutati“
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
Bela kuća zabrinuta zbog dešavanje u Seulu: SAD nisu bile obaveštene o proglašenju ratnog stanja u Južnoj Koreji
Euronews pre 13 minutajoš 44 povezane