Povezane vesti
Komšije provalile da ga spasu od požara, pa upale u smeće i dim: Potresni detalji tragedije u Padinskoj skeli, stradali čovek…
Nova 12.03.2023
Čovek koji je živeo sam u Padinskoj skeli živ je izgoreo u požaru koji se desio rano jutros u njegovoj kući. Očevici za Telegraf.rs kažu da su osetili dim i da su odmah zvali vatrogasce. Pokušali su da ga spasu tako što su provalili u kućicu, ali onda su… »
"Lupali smo na vrata, lomili: Staklo..." Očevici jezivog požara u Padinskoj skeli u kojem je preminuo muškarac u šoku: "Telo…
Blic 12.03.2023
Čovek koji je živeo sam u Padinskoj skeli živ je izgoreo u požaru koji se desio rano jutros u njegovoj kući. Očevici kažu da su osetili dim i da su odmah zvali vatrogasce. Pokušali su da ga spasu tako što su provalili u kućicu, ali onda su zatekli jeziv… »
Jezive slike na mestu gde je čovek živ izgoreo u Beogradu: Komšije provalile da ga spasu, upale u smeće i dim
Telegraf 12.03.2023
Fotografije s lica mesta u Padinskoj Skeli. Čovek koji je živeo sam u Padinskoj skeli živ je izgoreo u požaru koji se desio rano jutros u njegovoj kući. Očevici za Telegraf.rs kažu da su osetili dim i da su odmah zvali vatrogasce. Pokušali su da ga spasu… »
Vesti dana »
Vanredno zasedanje Skupštine – objedinjena načelna rasprava o svih 18 tačaka dnevnog reda
RTS pre 16 minutajoš 46 povezanih
Raste broj žrtava u Kijevu – 16 mrtvih;Moskva: Učešće Letonije u napadima na Rusiju neće ostati bez posledica
RTS pre 16 minutajoš 34 povezane
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 36 minutajoš 33 povezane
Ovako se povredio reprezentativac Engleske: Slavio pobedu na Mundijalu, pa završio u bolnici
Mondo pre 3 satajoš 29 povezanih