Povezane vesti
Komšije provalile da ga spasu od požara, pa upale u smeće i dim: Potresni detalji tragedije u Padinskoj skeli, stradali čovek…
Nova 12.03.2023
Čovek koji je živeo sam u Padinskoj skeli živ je izgoreo u požaru koji se desio rano jutros u njegovoj kući. Očevici za Telegraf.rs kažu da su osetili dim i da su odmah zvali vatrogasce. Pokušali su da ga spasu tako što su provalili u kućicu, ali onda su… »
"Lupali smo na vrata, lomili: Staklo..." Očevici jezivog požara u Padinskoj skeli u kojem je preminuo muškarac u šoku: "Telo…
Blic 12.03.2023
Čovek koji je živeo sam u Padinskoj skeli živ je izgoreo u požaru koji se desio rano jutros u njegovoj kući. Očevici kažu da su osetili dim i da su odmah zvali vatrogasce. Pokušali su da ga spasu tako što su provalili u kućicu, ali onda su zatekli jeziv… »
Jezive slike na mestu gde je čovek živ izgoreo u Beogradu: Komšije provalile da ga spasu, upale u smeće i dim
Telegraf 12.03.2023
Fotografije s lica mesta u Padinskoj Skeli. Čovek koji je živeo sam u Padinskoj skeli živ je izgoreo u požaru koji se desio rano jutros u njegovoj kući. Očevici za Telegraf.rs kažu da su osetili dim i da su odmah zvali vatrogasce. Pokušali su da ga spasu… »
Vesti dana »
Od danas možete pratiti cene u prodavnicama u Srbiji iz fotelje: Evo kako
B92 pre 42 minutajoš 27 povezanih
Vučič: Postoje tri opcije za NIS, 15. januar krajnji rok za rešenje
Novi magazin pre 26 minutajoš 23 povezane
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 26 povezanih
Više od 32.000 prijava za legalizaciju: Ne smanjuje se interesovanje građana za akciju "Svoj na svome"
Kurir pre 1 satjoš 44 povezane