Повезане вести
Комшије провалиле да га спасу од пожара, па упале у смеће и дим: Потресни детаљи трагедије у Падинској скели, страдали човек…
Нова 12.03.2023
Човек који је живео сам у Падинској скели жив је изгорео у пожару који се десио рано јутрос у његовој кући. Очевици за Телеграф.рс кажу да су осетили дим и да су одмах звали ватрогасце. Покушали су да га спасу тако што су… »
"Лупали смо на врата, ломили: Стакло..." Очевици језивог пожара у Падинској скели у којем је преминуо мушкарац у шоку: "Тело…
Блиц 12.03.2023
Човек који је живео сам у Падинској скели жив је изгорео у пожару који се десио рано јутрос у његовој кући. Очевици кажу да су осетили дим и да су одмах звали ватрогасце. Покушали су да га спасу тако што су провалили у кућицу… »
Језиве слике на месту где је човек жив изгорео у Београду: Комшије провалиле да га спасу, упале у смеће и дим
Телеграф 12.03.2023
Фотографије с лица места у Падинској Скели. Човек који је живео сам у Падинској скели жив је изгорео у пожару који се десио рано јутрос у његовој кући. Очевици за Телеграф.рс кажу да су осетили дим и да су одмах звали… »
Вести дана »
Зеленски искључује територијалне уступке док Европа понавља 'непоколебљиву' подршку Украјини
Слободна Европа пре 58 минутајош 23 повезане
Првог дана примене Закона "Свој на своме" поднето више од 19.000 пријава за легализацију
Телеграф пре 7 минутајош 10 повезаних
Летос га нико није желео, а сада наставља трку са Јокићем: Вестбрук уписао нови трипл-дабл и још више одмакао нашем асу!
Хот спорт пре 1 сатјош 13 повезаних