Повезане вести

Комшије провалиле да га спасу од пожара, па упале у смеће и дим: Потресни детаљи трагедије у Падинској скели, страдали човек…

Комшије провалиле да га спасу од пожара, па упале у смеће и дим: Потресни детаљи трагедије у Падинској скели, страдали човек…

Нова 12.03.2023
Човек који је живео сам у Падинској скели жив је изгорео у пожару који се десио рано јутрос у његовој кући. Очевици за Телеграф.рс кажу да су осетили дим и да су одмах звали ватрогасце. Покушали су да га спасу тако што су… »
"Лупали смо на врата, ломили: Стакло..." Очевици језивог пожара у Падинској скели у којем је преминуо мушкарац у шоку: "Тело…

"Лупали смо на врата, ломили: Стакло..." Очевици језивог пожара у Падинској скели у којем је преминуо мушкарац у шоку: "Тело…

Блиц 12.03.2023
Човек који је живео сам у Падинској скели жив је изгорео у пожару који се десио рано јутрос у његовој кући. Очевици кажу да су осетили дим и да су одмах звали ватрогасце. Покушали су да га спасу тако што су провалили у кућицу… »
Језиве слике на месту где је човек жив изгорео у Београду: Комшије провалиле да га спасу, упале у смеће и дим

Језиве слике на месту где је човек жив изгорео у Београду: Комшије провалиле да га спасу, упале у смеће и дим

Телеграф 12.03.2023
Фотографије с лица места у Падинској Скели. Човек који је живео сам у Падинској скели жив је изгорео у пожару који се десио рано јутрос у његовој кући. Очевици за Телеграф.рс кажу да су осетили дим и да су одмах звали… »

Вести дана »