Повезане вести
Кућа ми је изгорела до темеља! Познати водитељ сумња на рођаке, ватрогасци пронашли чудну ствар - "Нису чиста посла"
Мондо 12.03.2023
Познати водитељ Иван Гајић присетио се страшног тренутка када га је мајка позвала и рекла да им је кућа изгорела, а затим открио и шта су ватрогасци пронашли. Познати водитељ Иван Гајић присетио се страшног тренутка када га је… »
Шокантна исповест водитеља Курир ТВ: Кућа ми је спаљена до темеља, а запалили су је моји рођаци! Ватрогасци нашли чудну…
Курир 12.03.2023
Водитељ емисије Пулс Србије која са на Курир телевизији емитује сваким радним даном од 11 часова, Иван Гајић, испричао је у емисији Реална прича како је остао без крова над главом. - Родио сам се као подстанар, па имао кућу и… »
Вести дана »
Монд: У Техерану аплаузи и узвици радости на вест о смрти ајатолаха Хамнеија
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних
Да ли је могуће? Иран се повлачи са Светског првенства у фудбалу?! Ево ко ће га заменити!
Вечерње новости пре 1 сатјош 38 повезаних
Финале ПЗЕ 2026: Коначно - откривено ко је у стручном жирију, завршено гласање! "Југославија" за Србију на Евросонгу?
Вечерње новости пре 18 минутајош 29 повезаних
Протест код Парка "Ушће" на Новом Београду: Саобраћај обустављен (фото, видео)
Блиц пре 3 сатајош 22 повезане
Гутереш на седници СБ УН о Ирану позвао стране да се врате за преговарачки сто: Мирно решење нема алтернативу
Еуроневс пре 3 минутајош 132 повезане