Povezane vesti
Mijatović o Partizanu: Moji planovi su vezani za Španiju, crno-belima puno sreće
Sportski žurnal 12.03.2023
Nekadašnjeg igrača crno-belih iznenadila vest o njegovom povratku. Čuveni igrač crno-belih Predrag Mijatović istakao je da ga je iznenadila vest o njegovom povratku u Partizan. – Posle najnovijih dešavanja, loših rezultata i spekulacija o navodnoj smeni… »
Oglasio se Mijatović: „Bez obzira na veliku ljubav ka Partizanu moji planovi su vezani za Španiju!“
Hot sport 12.03.2023
Neće doći! Fudbalski klub Partizan nalazi se u turbulentnom periodu – rezultati i igra su loši, a navijači nezadovoljni. Naravno, nameće se pitanje ostanka uprave na stadionu u Humskoj, a na portalima se pojavila informacija da bi Predrag Mijatović mogao… »
Mijatović o Partizanu: Moji planovi su vezani za Španiju
Sport klub 12.03.2023
Podeli : Partizan posrće, trka za titulu u Srbiji je gotovo izgubljena, priča se o smeni rukovodstva, a kad god je takva situacija u Humskoj, pominje se i ime legendarnog Predraga Mijatovića. Posle najnovijih dešavanja, loših rezultata i spekulacija o… »
Mijatović o Partizanu: Moji planovi su vezani za Španiju
N1 Info 12.03.2023
Partizan posrće, trka za titulu u Srbiji je gotovo izgubljena, priča se o smeni rukovodstva, a kad god je takva situacija u Humskoj, pominje se i ime legendarnog Predraga Mijatovića. Posle najnovijih dešavanja, loših rezultata i spekulacija o navodnoj… »
Vesti dana »
Policija identifikovala izvršioca napada automobilom tokom Parade ponosa u Berlinu
Insajder pre 44 minutajoš 19 povezanih
Sunčano i do 34 stepena, ali uveče stižu pljuskovi sa grmljavinom: Kada sledi nova promena
Euronews pre 55 minutajoš 17 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou: Tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Nedeljnik pre 10 minutajoš 13 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 55 minutajoš 13 povezanih
Glamočić: U Srbiji potvrđene boginje ovaca i koza, najverovatnije stigla sa KiM švercerskim kanalima
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 9 povezanih