Povezane vesti
Mijatović o Partizanu: Moji planovi su vezani za Španiju, crno-belima puno sreće
Sportski žurnal 12.03.2023
Nekadašnjeg igrača crno-belih iznenadila vest o njegovom povratku. Čuveni igrač crno-belih Predrag Mijatović istakao je da ga je iznenadila vest o njegovom povratku u Partizan. – Posle najnovijih dešavanja, loših rezultata i spekulacija o… »
Oglasio se Mijatović: „Bez obzira na veliku ljubav ka Partizanu moji planovi su vezani za Španiju!“
Hot sport 12.03.2023
Neće doći! Fudbalski klub Partizan nalazi se u turbulentnom periodu – rezultati i igra su loši, a navijači nezadovoljni. Naravno, nameće se pitanje ostanka uprave na stadionu u Humskoj, a na portalima se pojavila informacija da bi Predrag… »
Mijatović o Partizanu: Moji planovi su vezani za Španiju
N1 Info 12.03.2023
Partizan posrće, trka za titulu u Srbiji je gotovo izgubljena, priča se o smeni rukovodstva, a kad god je takva situacija u Humskoj, pominje se i ime legendarnog Predraga Mijatovića. Posle najnovijih dešavanja, loših rezultata i spekulacija o… »
Mijatović o Partizanu: Moji planovi su vezani za Španiju
Sport klub 12.03.2023
Podeli : Partizan posrće, trka za titulu u Srbiji je gotovo izgubljena, priča se o smeni rukovodstva, a kad god je takva situacija u Humskoj, pominje se i ime legendarnog Predraga Mijatovića. Posle najnovijih dešavanja, loših rezultata i spekulacija… »
Vesti dana »
BIRODI: Oglašavanje SNS o izveštavanju RTS primer neukog i pretećeg sadržaja
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
Bjelogrlić na blokadi u Novom Sadu: Narodu koji je 20. vek proveo u lutanju nudite put nade i put spasa u 21. vek, ovaj trenutak se ne sme ispustiti
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Udruženje tužilaca Srbije: Tužilaštvo pokušava da ugasi požar, a suštinske promene još nema
Danas pre 1 satjoš 1 povezana