Povezane vesti
Nataša Bekvalac o roditeljstvu, ljubavi, bivšim partnerima: „O očevima svoje dece nemam ništa afirmativno da kažem“
Nova 12.03.2023
Pevačica otvorila dušu. Pevačica Nataša Bekvalac oduvek je važila za iskrenu osobu koja rado komunicira sa medijima. Ona je sada progovorila o svom ljubavnom životu. „Emotivni život mi je mrtvo more, ali bukvalno. Ja bih baš volela da vam se pohvalim… »
Nataša Bekvalac u koži od glave do pete: Stegla grudi u korsetu, pevačica izgleda kao avion (foto)
Blic 12.03.2023
Pevačica Nataša Bekvalac pojavila se večeras na nastupu u jednom prestoničkom lokalu u crnoj odevnoj kombinaciji. Nataša Bekvalac je za ovu priliku bila u korsetu koji je naglasio dekolte, a kosu je vezala u rep. Muzička zvezda bila je odlično… »
Vesti dana »
“Svi smo Jovina”: Protiv kancera i patološke mržnje prema svemu lepom, učenom i izuzetnom borimo se ekstremnom solidarnošću (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 10 minutajoš 1 povezana
Šef CIA napustio Moskvu: Džon Retklif tajno boravio u Rusiji, Amerikanci i Rusi ćute o poseti (video)
Blic pre 40 minutajoš 2 povezane
Studenti u blokadi: Postupak protiv Radonjić Živkov otvoreno zastrašivanje svedoka
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Zvezda saznala tri potencijalna rivala u Ligi Evrope - dve šanse za osvetu i Dušan Tadić
Nova pre 1 satjoš 3 povezane