Повезане вести
ВИДЕО Стравичан снимак туче у Београду: Песницама и моткама тукли младића који лежи на бетону, девојка их молила да престану…
Нова 12.03.2023
На друштвеним мрежама појавио се снимак стравичне туче која се догодила током викенда у Београду. „Док сам ишао ка клубу „Другсторе“ спазио сам са друге стране улице испред Мото Клуб Безбедности неку тучу. Изгледало је као да… »
Општа туча у Београду: Разјарену групу младића покушала да раздвоји девојка, али није успела
Телеграф 12.03.2023
Засад није познато да ли је евентуално полиција реаговала поводом туче. Такође, није познато ни да је неко повређен. На друштвеним мрежама појавио се снимак стравичне туче која се наводно догодила током викенда у Београду. - Док… »
Језив снимак туче у Београду: Петорица младића ударају момка на земљи, девојка их узалуд моли да стану (видео)
Блиц 12.03.2023
На друштвеним мрежама појавио се снимак стравичне туче која се догодила током викенда у Београду. - Док сам ишао ка клубу "Другсторе“ спазио сам са друге стране улице испред Мото Клуб Безбедности неку тучу. Изгледало је као да… »
Вести дана »
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 44 минутајош 1 повезана
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 6 сатијош 2 повезане
Трећи месец америчких санкција НИС-у – Вучић: Разрађујемо више сценарија; Ђедовић Хандановић: Ситуација све сложенија
РТС пре 29 минутајош 1 повезана