Povezane vesti
VIDEO Stravičan snimak tuče u Beogradu: Pesnicama i motkama tukli mladića koji leži na betonu, devojka ih molila da prestanu…
Nova 12.03.2023
Na društvenim mrežama pojavio se snimak stravične tuče koja se dogodila tokom vikenda u Beogradu. „Dok sam išao ka klubu „Drugstore“ spazio sam sa druge strane ulice ispred Moto Klub Bezbednosti neku tuču. Izgledalo je kao da njih jedno 5-6 udaraju… »
Opšta tuča u Beogradu: Razjarenu grupu mladića pokušala da razdvoji devojka, ali nije uspela
Telegraf 12.03.2023
Zasad nije poznato da li je eventualno policija reagovala povodom tuče. Takođe, nije poznato ni da je neko povređen. Na društvenim mrežama pojavio se snimak stravične tuče koja se navodno dogodila tokom vikenda u Beogradu. - Dok sam išao ka klubu spazio… »
Jeziv snimak tuče u Beogradu: Petorica mladića udaraju momka na zemlji, devojka ih uzalud moli da stanu (video)
Blic 12.03.2023
Na društvenim mrežama pojavio se snimak stravične tuče koja se dogodila tokom vikenda u Beogradu. - Dok sam išao ka klubu "Drugstore“ spazio sam sa druge strane ulice ispred Moto Klub Bezbednosti neku tuču. Izgledalo je kao da njih jedno 5-6 udaraju… »
Vesti dana »
Otkriveno šta se desilo Kristijanu Eriksenu: "Pokušao je da nešto kaže pre nego što je pao"
B92 pre 4 satijoš 48 povezanih
Iran lansirao balističke rakete na Izrael; IDF: Odbijeni svi napadi; Tramp Teheranu: Dosta je
RTS pre 1 danjoš 47 povezanih
Elek: Fantastičan rezultat Srpske liste, 42.166 glasova u srpskim sredinama
RTV pre 3 satajoš 18 povezanih
(Video) Vanredni izbori na Kosovu: Samoopredeljenju 42,92 odsto glasova, Srpska lista osvojila svih deset mandata
Newsmax Balkans pre 1 danjoš 105 povezanih
Prelepe slike iz Kosovskog Pomoravlja: Složno, sa srpskim trobojkama na glasanje FOTO
B92 pre 19 satijoš 1 povezana