Повезане вести

Певач био сведок афере "мито у гранду" Ову кључну реченицу је Снежана Ђуришић изговорила Душану: "све сам чуо"

Певач био сведок афере "мито у гранду" Ову кључну реченицу је Снежана Ђуришић изговорила Душану: "све сам чуо"

Блиц 12.03.2023
Један од такмичара овогодишње сезоне за звезду "Гранда", Рајо Симоновић, тврди да је био сведок наводне афере мито у "Звездама Гранда". Наиме, он одговорно тврди да менторка Снежана Ђуришић није тражила новац од кандидата Душана… »
Био је сведок афере мито у гранду! Певач открио шта је чуо - Снежана је Душану изговорила једну кључну реченицу!

Био је сведок афере мито у гранду! Певач открио шта је чуо - Снежана је Душану изговорила једну кључну реченицу!

Мондо 12.03.2023
Учесник такмичења "Звезде Гранда", Рајо Симоновић, проговорио је о афери мито која је као бомба одјекнула у јавности. Учесник такмичења "Звезде Гранда", Рајо Симоновић, проговорио је о афери мито која је као бомба одјекнула у… »
Певач из Подгорице био сведок афере Мито у гранду: Ову кључну реченицу је Снежана Ђуришић изговорила Душану, Рајо је све чуо…

Певач из Подгорице био сведок афере Мито у гранду: Ову кључну реченицу је Снежана Ђуришић изговорила Душану, Рајо је све чуо…

Курир 12.03.2023
Црногорски певач Рајо Симоновић у трећем кругу емисије Звезде Гранда освојио је свих 6 гласова и прошао директно у следећи круг. О свом искуству, раду са менторком Снежаном Ђуришић, као и афери "Мито" говорио је за мондо.ме… »

Вести дана »