Povezane vesti
U Sremskim Karlovcima nije uspeo konkurs za ugradnju solarnih panela na kućama
Moj Novi Sad 12.03.2023
Opštinsko veće Sremskih Karlovaca proglasilo je neuspelim javni konkurs za sufinansiranje ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije na porodičnim kućama u Sremskim Karlovcima, objavljeno je na oficijelnom opštinskom sajtu. U rešenju se… »
Neuspeo konkurs za ugradnju solarnih panela na kućama u Sremski Karlovcima
RTV 12.03.2023
SREMSKI KARLOVCI - Opštinsko veće Sremskih Karlovaca proglasilo je neuspelim javni konkurs za sufinansiranje ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije na porodičnim kućama u Sremskim Karlovcima, objavljeno je na oficijelnom opštinskom… »
Neuspeo konkurs za ugradnju solarnih panela na kućama u Karlovcima
Dnevnik 12.03.2023
SREMSKI KARLOVCI: Opštinsko veće Sremskih Karlovaca proglasilo je neuspelim javni konkurs za sufinansiranje ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije na porodičnim kućama u Sremskim Karlovcima, objavljeno je na oficijelnom opštinskom… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 34 minutajoš 2 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 1 satjoš 4 povezane

„Epilog dugogodišnje agonije u BiH“: Nakon odluke CIK-a da oduzme predsednički mandat Miloradu Dodiku
Danas pre 5 satijoš 1 povezana