Povezane vesti
Bez vode Paragovo i Ulica Živojina Ćuluma
Dnevnik 13.03.2023
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Paragovo, a cisterna sa pijaćom vodom postavljena je u Slavujevoj ulici ispred crkve. Do 14 sati vodu neće imati ni Ulica Živojina Ćuluma u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku… »
Bez vode do 14 sati Paragovo i ulica Živojina Ćuluma
RTV 13.03.2023
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Paragovo. Cisterna sa pijaćom vodom postavljena je u Slavujevoj ulici ispred crkve. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Paragovo i deo Novog Sada bez vode zbog havarija
Moj Novi Sad 13.03.2023
Zbog radova na sanaciji havarija, bez vode će danas do 14 sati biti Ulica Živojina Ćuluma i Paragovo. Cisterna sa pijaćom vodom na Paragovu je postavljena u Slavujevoj ulici ispred crkve. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku… »
Zbog havarije suve slavine u Paragovu
NoviSad.com 13.03.2023
Novi Sad – Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Paragovo. U JKP „Vodovod i kanalizacija“ napominu da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 42 minutajoš 4 povezane
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 1 satjoš 2 povezane