Povezane vesti
„Moja baba je ostavila dedu jer je bio alkoholičar, ja sam taj deda, on je čovek umro od alkohola“
Nova 13.03.2023
Ana Nikolić je govorila o porocima i svojoj porodici. Pevačica Ana Nikolić otkrila je brojne porodične detalje, pa je pričala o babi i dedi, koji je imao problema sa alkoholom. „Ja sam jedina osoba koja je blokirala babu na telefonu! ‘Baba, ideš… »
"Porok mi je u genima" Ana Nikolić otkrila da joj je deda umro od alkohola: Nasledila sam to od njega, pomešao se pogrešan…
Kurir 13.03.2023
Pevačica Ana Nikolić retko kada iznosi detalje o porodici, ali je ovog puta govorila o babi i dedi, koji je imao problema sa alkoholom. - Ja sam jedina osoba koja je blokirala babu na telefonu! "Baba, ideš na blok na nekoliko dana." Zove me i kaže… »
"Moj deda je umro od alkohola": Ana Nikolić tvrdi da joj je porok u genima, otkrila potresnu priču: "Pogrešan DNK, šta da…
Blic 12.03.2023
Pevačica Ana Nikolić retko kada iznosi detalje o porodici, ali je ovog puta govorila o babi i dedi, koji je imao problema sa alkoholom. - Ja sam jedina osoba koja je blokirala babu na telefonu! "Baba, ideš na blok na nekoliko dana." Zove me i kaže… »
Vesti dana »
"Ukrajinci mu nudili: 100.000 dolara i život u EU" Uhapšeni osumnjičeni Igora Kirilova: Ovako su otkrivene ubice moćnog Putinovog generala (foto)
Blic pre 14 minutajoš 21 povezana
EU: Uspešni pregovori Beograda i Prištine o implementaciji Deklaracije o nestalim osobama
RTV pre 2 satajoš 7 povezanih
Prekinuta serija Partizana u Evroligi: Posle Budućnosti i Asvel slavio u „Areni“
Danas pre 9 satijoš 8 povezanih
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 10 satijoš 3 povezane