Повезане вести
Дејан Станковић: Не желимо да од нас праве будале
Спортски журнал 13.03.2023
Срце ми крвари због ових момака, они заслужују боље. Јувентус је у последњем мечу 26. кола Серије А у Торину победио фењераша Сампдорију 4:2. После 25 минута било је 2:0 (Бремер, Рабио) за Стару даму, а онда у два минута… »
Влаховић у великој голгетерској кризи, Станковић не сумња у његове способности: Причао сам са њим као са сином, сјајан је…
Данас 13.03.2023
Душан Влаховић се ни у последњој победи Јувентуса, над Сампдоријом (4:2) није уписао у листу стрелаца, притом је промашио и пенал. Јувентус је у драматичном мечу са Сампдоријом, у последњем колу Серије А, успео да дође до… »
Станковић: "Можемо да прихватимо ствари до неке границе, нисмо будале"
Спортске.нет 13.03.2023
Сампдрија Дејана Станковића јуче је изгубила одЈувентуса у веома атрактивном мечу у 26. колу Серије А. Било је 4:2 за ,,стару даму" ,,Дали смо све од себе против јаког Јувентуса. Та екипа би била друга на табели да јој нису… »
Верујем вам, али нисам будала! Станковић побеснео због "крађе" против Јувентуса: 20 пута сам погледао!
Мондо 13.03.2023
Дејан Станковић је љут на судије због тога што нису поништили гол Адријена Рабиоа. Дејан Станковић је љут на судије због тога што нису поништили гол Адријена Рабиоа. Јувентус је победио Сампдорију 4:2 и тако продужио агонију… »
Вести дана »
Усвојени ‘Мрдићеви правосудни закони’: Шта то значи за Србију и шта кажу из ЕУ
Јужне вести пре 38 минутајош 46 повезаних
Крај агоније за камионџије? ЕУ први пут признала проблем боравка у Шенгену, разматра посебну визу за возаче
Мондо пре 53 минутајош 23 повезане
Синдикат: Плате наставника и након повећања испод републичког просека
Бета пре 2 сатајош 16 повезаних