Povezane vesti

Ovo je manijak koji je stravično vređao ljude u Zagrebu: "Ovo je Hrvatska, nigeru, marš kući!"

Telegraf 13.03.2023
Policiji je poznat identitet muškarca. Muškarac koji rasistički vređa ljude tamne boje kože u Zagrebu i koji je dospeo u javnost nakon što se snimio kako na rasnoj osnovi vređa stranog radnika, poznat je policiji. Juče se društvenim mrežama… »

Uhapšen hrvatski rasista: Maltretirao je Indijce i crnce na šokantnom snimku: "Evo ga, niger. Od**bi. Zig hajl!"

Blic 13.03.2023
Policija je uhapsila rasistu koji je maltretirao Indijce i crnce po Zagrebu. "Policija je utvrdila identitet, radi se o muškarcu starosti 35 godina koji je pod nadzorom zagrebačke policije", objavili su iz policije. Podsetimo, policija je ranije danas… »

U Zagrebu vređao Indijca, terao ga iz Hrvatske

Dnevnik 13.03.2023
ZAGREB: Zagrebačka policija privela je muškarca za kojim je tragala nakon što je na društvenoj mreži objavio snimak na kojoj dostavljača iz Indije vređa na rasnoj osnovi. Reč je o muškarcu starom 35 godina koji je pod nadzorom zagrebačke… »

Uhapšen muškarac koji je u Zagrebu vređao strance

Telegraf 13.03.2023
Nepuna 24 sata nakon što je snimak preplavio društvene mreže i naišao na osudu, zagrebački kriminalisti su uspeli da uhapse muškarca i dovedu ga u policijsku stanicu na kriminalističko istraživanje. Uhapšen je muškarac koji je pretio Indijcu u… »

"Ovo nije tvoja zemlja, idi doma": Rasista koji na šokantnim snimcima maltretira strance po Zagrebu se kukavički skriva od…

Blic 13.03.2023
Hrvat koji rasistički vređa ljude tamne boje kože u Zagrebu i koji je dospeo u javnost nakon što se snimio kako na rasnoj osnovi vređa stranog radnika, poznat je policiji. Podsetimo, juče se društvenim mrežama proširio snimak na kojem muškarac… »

On vređa ljude na rasnoj osnovi! Išao gradom i slao gnusne uvrede, a policija zna ko je - "Ako ga vidite, zovite 192"

Mondo 13.03.2023
Ćelavi momak koji je snimljen kako vređa tamnopute u Zagrebu poznat je policiji. Ćelavi momak koji je snimljen kako vređa tamnopute u Zagrebu poznat je policiji. Zagrebačka policija saopštila je da zna identitet muškarca sa snimaka na kojima vređa… »

Vesti dana »