Povezane vesti
Pastor iz Kanade u 75. Godini prvi put posetio rodno selo svog oca: Osećanja su mi pomešana, ali sam srećan
Kurir 13.03.2023
Pastor u luteranskoj crkvi u Torontu 75-ogodišnji Peter Mikelić sa suprugom Šeri posetio je proteklog vikenda prvi put Cerovicu kod Novog Grada, rodno selo svoga oca Mihajla. Peter je ispričao da je sve do skoro o svom poreklu znao malo, pogotovo kad je… »
"O: svom poreklu malo sam znao, sada sam srećan" Peter iz Kanade u 75. godini prvi put posetio rodno selo oca Mihajla
Blic 13.03.2023
Pastor u luteranskoj crkvi u Torontu 75-ogodišnji Peter Mikelić sa suprugom Šeri posetio je proteklog vikenda prvi put Cerovicu kod Novog Grada, rodno selo svoga oca Mihajla. Peter je ispričao da je sve do skoro o svom poreklu znao malo, pogotovo kad je… »
Vesti dana »
Trampova večera uz sveće za Sija, Maska, Bezosa, Huanga… (FOTO)
Nedeljnik pre 33 minutajoš 33 povezane
Američki ambasador pri UN kritikovao sve koji su napustili salu tokom Netanjahuovog govora
Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih
NAGLO ZAHLAĐENJE U SRBIJI: Kiša i pljuskovi, temperatura pada i do 13 stepeni – evo kakvo vreme stiže za vikend
Glas juga pre 2 satajoš 23 povezane
Jovanović pevao „Bože pravde“, pa pobedio Srbiju: „Od žreba sam imao emocije“
Sputnik pre 1 satjoš 33 povezane
(Video) Snažna eksplozija u Atini! Uništena stambena zgrada, oštećeni automobili i prodavnice, ima povređenih
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih