Povezane vesti

"Ipak sam za to da se ne meri sve u lajkovima" Predsednik Vučić uputio važnu poruku narodu: Stvar je u realnom uspehu u…

"Ipak sam za to da se ne meri sve u lajkovima" Predsednik Vučić uputio važnu poruku narodu: Stvar je u realnom uspehu u…

Kurir 13.03.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je obeležavanju početka radova na izgradnji industrijskog parka u Dobanovcima, u čiju gradnju investira panevropska kompanija VGP. On se nakon ceremonije obratio građanima i tom prilikom istakao da je… »
"Mislili su da sam se stvarno grlio sa Kurtijem": Vučić: Kampanja koja se protiv mene vodi svakog dana zasnovana je na…

"Mislili su da sam se stvarno grlio sa Kurtijem": Vučić: Kampanja koja se protiv mene vodi svakog dana zasnovana je na…

Blic 13.03.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se protiv njega vodi kampanja na dnevnom nivou i da je ona zasnovana na besmislenim stvarima. On je to rekao novinarima, na pitanje da prokomentariše objavu bliskog saradnika Vuka Jeremića, Željka… »
Vučić: Kampanja koja se protiv mene vodi svakog dana zasnovana na besmislicama

Vučić: Kampanja koja se protiv mene vodi svakog dana zasnovana na besmislicama

Telegraf 13.03.2023
Podsetio da je i ranije objavljena fotomontaža na kojoj on, dok je još bio u SRS, nosi navodno boks piva, a reč je bila o kutiji sa papirima za Republičku izbornu komisiju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se protiv njega vodi… »
„Montirali me kako se grlim sa Kurtijem i kako nosim pivo“: Vučić o lajkovima na društvenim mrežama i problemima koji…

„Montirali me kako se grlim sa Kurtijem i kako nosim pivo“: Vučić o lajkovima na društvenim mrežama i problemima koji…

Nova 13.03.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se na "na dnevnom nivou vodi kampanja protiv njega" i da je on, kako kaže, zasnovana na najbesmislenijim stvarima. Tokom obraćanja medijima u Dobanovcima, Vučić se požalio da je „žrtva… »

Vesti dana »