Povezane vesti
"Ipak sam za to da se ne meri sve u lajkovima" Predsednik Vučić uputio važnu poruku narodu: Stvar je u realnom uspehu u životu!…
Kurir 13.03.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je obeležavanju početka radova na izgradnji industrijskog parka u Dobanovcima, u čiju gradnju investira panevropska kompanija VGP. On se nakon ceremonije obratio građanima i tom prilikom istakao da je… »
"Mislili su da sam se stvarno grlio sa Kurtijem": Vučić: Kampanja koja se protiv mene vodi svakog dana zasnovana je na…
Blic 13.03.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se protiv njega vodi kampanja na dnevnom nivou i da je ona zasnovana na besmislenim stvarima. On je to rekao novinarima, na pitanje da prokomentariše objavu bliskog saradnika Vuka Jeremića, Željka… »
Vučić: Kampanja koja se protiv mene vodi svakog dana zasnovana na besmislicama
Telegraf 13.03.2023
Podsetio da je i ranije objavljena fotomontaža na kojoj on, dok je još bio u SRS, nosi navodno boks piva, a reč je bila o kutiji sa papirima za Republičku izbornu komisiju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se protiv njega vodi… »
„Montirali me kako se grlim sa Kurtijem i kako nosim pivo“: Vučić o lajkovima na društvenim mrežama i problemima koji ga muče…
Nova 13.03.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se na "na dnevnom nivou vodi kampanja protiv njega" i da je on, kako kaže, zasnovana na najbesmislenijim stvarima. Tokom obraćanja medijima u Dobanovcima, Vučić se požalio da je „žrtva kampanje“ koja… »
Vesti dana »
Specijalni sud: Selaković se izjasnio da nije kriv u slučaju Generalštab, naredno ročište 15. aprila
Beta pre 13 minutajoš 52 povezane
Rok za podnošenje prijava za evidentiranje nelegalnih objekata produžen za tri dana, do 8. februara
Forbes pre 38 minutajoš 66 povezanih
Akcijom „Koš za zdravlje“ obeležen Svetski dan borbe protiv raka (foto) foto galerija
OK radio pre 8 minutajoš 38 povezanih
Brnabić: Postignut kompromis vlasti, opozicije i civilnog društva u Komisiji za birački spisak
Insajder pre 23 minutajoš 22 povezane