Повезане вести

Колега о сексуалном узнемиравању: Рамбо на крају снимања био друга особа

Колега о сексуалном узнемиравању: Рамбо на крају снимања био друга особа

Н1 Инфо 13.03.2023
Аутор и уредник емисије "Дневница" Владан Оташевић, током чијег снимања се десио инцидент због којег је Рамбо Амадеус оптужен за сексуално узнемиравање, саопштио је да понашање Антонија Пушића на крају снимања "није било… »
"Веровала сам му, а он је покушао да ме силује" Лејла је оптужила Рамба за злостављање, а и оне су доживеле језиво…

"Веровала сам му, а он је покушао да ме силује" Лејла је оптужила Рамба за злостављање, а и оне су доживеле језиво…

Курир 13.03.2023
На улици, послу, продавници, интернету - људи свакодневно и свуда доживљавају сексуално узнемиравање, а ниједна професија није изузета из овог врста напаствовања, па ни естрада. Регион је за викенд узнемирила пријава… »
Уницеф суспендовао сарадњу са рамбом амадеусом: Црногорска продуценткиња га оптужила за сексуално узнемиравање, Антоније…

Уницеф суспендовао сарадњу са рамбом амадеусом: Црногорска продуценткиња га оптужила за сексуално узнемиравање, Антоније…

Курир 13.03.2023
Музичара Антонија Пушића, познатијег као Рамбо Амадеус, песникиња и продуценткиња телевизијске емисије "Дневница" на на Радио-телевизији Црне Горе Лејла Кашић оптужила је за сексуално узнемиравање, након чега је из Уницефа… »

Вести дана »