Повезане вести
Немци без Милера: Славни фудбалер извисио за позив Хансија Флика!
Хот спорт 13.03.2023
Скорије повлачење из националног тима је реалност Селектор фудбалске репрезентације Немачке, Ханси Флик данас је објавио списак играча за предстојеће пријатељске мечеве са Перуом и Белгијом. Оно што је многе изненадило јесте то… »
Оптужен за силовање, па добио позив за репрезентацију! Селектор шокирао изјавом: "Ми га подржавамо"
Мондо 13.03.2023
Ашраф Хакими добио је позив за репрезентацију Марока упркос оптужбама за силовање. Ашраф Хакими добио је позив за репрезентацију Марока упркос оптужбама за силовање. Скандал потреса фудбалски свет, Ашраф Хакими (24) оптужен је… »
Хакими на списку Марока упркос оптужби за силовање
Спорт клуб 13.03.2023
Подели : Марокански фудбалер Ашраф Хакими налази се на списку играча за предстојеће пријатељске утакмице те афричке селекције, иако је у Француској оптужен за силовање. „Ми и сви Мароканци, стојимо иза Ашрафа. Постоји… »
Селектор Марока верује у Ашрафа хакимија: На терену и поред оптужби за силовање
Вечерње новости 13.03.2023
МАРОКАНСКИ фудбалер Ашраф Хакими налази се на списку играча за предстојеће пријатељске утакмице те афричке селекције, иако је у Француској оптужен за силовање. ФОТО: Тањуг/АП - Ми и сви Мароканци, стојимо иза Ашрафа. Постоји… »
Народ га подржава упркос паклу кроз који пролази: Чувени фудбалер се бори са оптужбама са силовање, а сада је добио позив…
Хот спорт 13.03.2023
Надамо се да ће на крају истина изаћи на видело Један од најбољих бекова на планети Ашраф Хакими пролази кроз праву агонију због оптужби за силовање, али то не смета Мароканцима. Наиме, фудбалер Пари Сен Жермена је упркос овим… »
Вести дана »

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Руски напади широм Украјине, Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
Еуроневс пре 40 минутајош 23 повезане

уживо Велики број грађана очекује почетак параде "Снага јединства 2025": Више од 10.000 учесника
Еуроневс пре 15 минутајош 17 повезаних

Руси ушли у Естонију илегално: Турци их упозоравали 10 пута, Америка све знала, који је следећи потез?
Мондо пре 14 минутајош 13 повезаних