Повезане вести
У СНС прешла четири функционера ПОКС-а; ПОКС: У СНС прешли раније избачени чланови
Глас Западне Србије 13.03.2023
У просторијама Српске напредне странке представљена су данас четири нова члана те странке, који су у СНС прешли из Покрета обнове краљевине Србије због, како су навели, "неоснованих напада на председника Србије Александра… »
У СНС прешла четири функционера ПОКС-а; ПОКС: У СНС прешли раније избачени чланови
Радио сто плус 13.03.2023
“Дајемо искрену подршку председнику Вучићу у борби за државне и националне интересе, и очување Косова и Метохије”, рекао је досадашњи потпредседник ПОКС-а и повереник за општину Зубин Поток те странке Мирко Глибо на… »
Глишић: Свакодневно добијамо позиве разочараних чланова НАДА-е који желе да приступе СНС-у
Бета видео 13.03.2023
БЕОГРАД - Председник Извршног одбора СНС-а Дарко Глишић рекао је да су у коалицији НАДА, чији је ПОКС члан, ``лажне патриоте``, и да скоро свакодневно добијају позиве њихових разочараних чланова који желе да приступе СНС-у и… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 9 минутајош 5 повезаних

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Прелаз Рафа остаје затворен: Израел чека да Хамас испуни обавезе и врати тела преминулих талаца
Курир пре 1 сатјош 3 повезане

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана