Povezane vesti

Isplivala slika Ane Ćurčić iz mladosti zbog koje niko nije ravnodušan: "Bila je lepa, Zvezdan ju je baš uništio"

Isplivala slika Ane Ćurčić iz mladosti zbog koje niko nije ravnodušan: "Bila je lepa, Zvezdan ju je baš uništio"

Blic 13.03.2023
Slika aktuelne zadrugarke Ane Ćurčić iz mladosti zapalila je mreže. Ana Ćurčić postala je poznata nakon što ju je nevenčani suprug Zvezdan Slavnić prevario sa ljubavnicom Anđelom Đuričić, nakon čega je ušla Zadrugu kako bi se sa njima… »
"Bila je kao lutka, Zvezdan ju je totalno uništio" Isplivala fotka Ane Ćurčić iz mladosti, komentari samo pljušte (foto)

"Bila je kao lutka, Zvezdan ju je totalno uništio" Isplivala fotka Ane Ćurčić iz mladosti, komentari samo pljušte (foto)

Kurir 13.03.2023
Ana Ćurčić postala je poznata nakon što ju je nevenčani suprug Zvezdan Slavnić prevario sa ljubavnicom Anđelom Đuričić, nakon čega je ušla "Zadrugu" kako bi se sa njima suočila. Ana je postala veoma popularna na društvenim mrežama pa je… »
„Radila sam zube, usta, grudi i danas imam mnogo više samopouzdanja“: Dušica Jakovljević je ovako izgledala pre…

„Radila sam zube, usta, grudi i danas imam mnogo više samopouzdanja“: Dušica Jakovljević je ovako izgledala pre…

Nova 13.03.2023
Sada je neprepoznatljiva. Voditeljka Dušica Jakovljević se estetskom hirugijom potpuno transformisala, a o tome svedoče stare slike koje možemo videti na društvenim mrežama. Zahvaljujući njima, može se zaključiti da je ugradila silikone u grudi… »

Vesti dana »