Povezane vesti
Uzeo sam neplaćeno u pozorištu i postao iskušenik! Branislav Lečić hteo da se zamonaši - "Prešao sam na Hilandar" video
Mondo 14.03.2023
Glumac Branislav Lečić šokirao je priznanjem da je pre trideset godina imao potrebu da svoj život posveti Bogu i veri. Glumac Branislav Lečić šokirao je priznanjem da je pre trideset godina imao potrebu da svoj život posveti Bogu i veri. Čuveni… »
Igrao bih silovatelja ako se time šalje snažna poruka! Branislav Lečić otkrio zbog čega je hteo da napusti glumu i…
Kurir 14.03.2023
Privatna i profesionalna biografija glumaca Branislava Lečića prepuna je različitih sadržaja i uzbudljivih momenata. Gostujući u emisiji Sceniranje kod Ljiljane Stanišić Lečić se osvrnuo i na period od pre trideset godina kada je razmišljao da… »
"Uzeo sam neplaćeno u pozorištu i otišao da budem iskušenik": Šok priznanje Branislava Lečića - Rešio da se zamonaši…
Blic 13.03.2023
Glumac Branislav Lečić šokirao je priznanjem da je pre trideset godina imao potrebu da svoj život posveti Bogu i veri. Čuveni glumac otkrio je da je proveo neko vreme na Hilandaru, što je za njega bilo veoma plodonosno. - Tražio sam neplaćeno u… »
Vesti dana »
VIDEO, FOTO Protest u Novom Sadu: Rektor Dejan Madić pao na ispitu iz akademske čestitosti
Radio 021 pre 38 minutajoš 44 povezane
Primirje u Gazi počinje u nedelju, izraelska vlada odobrila dogovor
BBC News pre 3 satajoš 30 povezanih
Zelenski pozvao međunarodnu zajednicu da pojača pritisak na Rusiju
Vesti online pre 3 satajoš 22 povezane
Određen pritvor do 30 dana muškarcu koji je vozilom udario studentkinju na blokadama u Beogradu
RTS pre 20 minutajoš 21 povezana