Повезане вести

Узео сам неплаћено у позоришту и постао искушеник! Бранислав Лечић хтео да се замонаши - "Прешао сам на Хиландар" видео

Узео сам неплаћено у позоришту и постао искушеник! Бранислав Лечић хтео да се замонаши - "Прешао сам на Хиландар" видео

Мондо 14.03.2023
Глумац Бранислав Лечић шокирао је признањем да је пре тридесет година имао потребу да свој живот посвети Богу и вери. Глумац Бранислав Лечић шокирао је признањем да је пре тридесет година имао потребу да свој живот посвети Богу… »
Играо бих силоватеља ако се тиме шаље снажна порука! Бранислав Лечић открио због чега је хтео да напусти глуму и замонаши се…

Играо бих силоватеља ако се тиме шаље снажна порука! Бранислав Лечић открио због чега је хтео да напусти глуму и замонаши се…

Курир 14.03.2023
Приватна и професионална биографија глумаца Бранислава Лечића препуна је различитих садржаја и узбудљивих момената. Гостујући у емисији Сценирање код Љиљане Станишић Лечић се осврнуо и на период од пре тридесет година када је… »
"Узео сам неплаћено у позоришту и отишао да будем искушеник": Шок признање Бранислава Лечића - Решио да се замонаши на…

"Узео сам неплаћено у позоришту и отишао да будем искушеник": Шок признање Бранислава Лечића - Решио да се замонаши на…

Блиц 13.03.2023
Глумац Бранислав Лечић шокирао је признањем да је пре тридесет година имао потребу да свој живот посвети Богу и вери. Чувени глумац открио је да је провео неко време на Хиландару, што је за њега било веома плодоносно. - Тражио… »

Вести дана »