Повезане вести
Узео сам неплаћено у позоришту и постао искушеник! Бранислав Лечић хтео да се замонаши - "Прешао сам на Хиландар" видео
Мондо 14.03.2023
Глумац Бранислав Лечић шокирао је признањем да је пре тридесет година имао потребу да свој живот посвети Богу и вери. Глумац Бранислав Лечић шокирао је признањем да је пре тридесет година имао потребу да свој живот посвети Богу… »
Играо бих силоватеља ако се тиме шаље снажна порука! Бранислав Лечић открио због чега је хтео да напусти глуму и замонаши се…
Курир 14.03.2023
Приватна и професионална биографија глумаца Бранислава Лечића препуна је различитих садржаја и узбудљивих момената. Гостујући у емисији Сценирање код Љиљане Станишић Лечић се осврнуо и на период од пре тридесет година када је… »
"Узео сам неплаћено у позоришту и отишао да будем искушеник": Шок признање Бранислава Лечића - Решио да се замонаши на…
Блиц 13.03.2023
Глумац Бранислав Лечић шокирао је признањем да је пре тридесет година имао потребу да свој живот посвети Богу и вери. Чувени глумац открио је да је провео неко време на Хиландару, што је за њега било веома плодоносно. - Тражио… »
Вести дана »

"Трагедија! Знао сам га откада је био дете..." Тренер код ког је Миловановић дебитовао сломљен због Дексине смрти: "Био је карактер и пре свега добар човек"
Курир пре 2 минутајош 48 повезаних

Температура пада за 15 степени: Ристић најавио драстичну промену, хладни талас почиње овог датума
Мондо пре 1 сатјош 26 повезаних

Скуп подршке ухапшеном студенту Богдану: Слике са сахране су довољне
Луфтика пре 56 минутајош 18 повезаних

„Биће највећи комеморативни скуп“: Студенти одговорили на руски извештај о „српском Мајдану“
Глас Зајечара пре 3 сатајош 22 повезане