Повезане вести
Окривљени за убиство породице Ђокић: Ничег се не сећа, докази подметнути
Н1 Инфо 14.03.2023
Окривљени за убиство трочлане породице из Алексинца 2021. године, Горан Џонић, негирао је кривицу на данашњем главном претресу одржаном у Вишем суду у Нишу. Џонић, ватрогасац у пензији из алексиначког села Моравца, оптужен је… »
„Био сам у гаражи, поправљао сам машине“: Овако се оптужени за убиство породице Ђокић данас бранио пред судом
Нова 14.03.2023
Горан Џонић, ватрогасцац у пензији из алексиначког села Моравца, оптужен за убиство брата од тетке Горана Ђокића (57) Горанове супруге Гордане (56) и њихове кћерке Лидије (26) негирао је кривицу данашњем главном претресу… »
Окривљени за убиство трочлане породице негирао кривицу пред Вишим судом у Нишу
Радио 021 14.03.2023
Окривљени за убиство трочлане породице 2021. године Горан Џонић, негирао је кривицу на данашњем главном претресу одржаном у Вишем суду у Нишу. Џонић, ватрогасац у пензији из алексиначког села Моравца, оптужен је за убиство… »
Џонић тврди да се не сећа! Завршено суђење бившем ватрогасцу за убиство трочлане породице, оптужени покушава да се спаси…
Блиц 14.03.2023
Стојанка, мајка убијеног Горана Ђокића и снаја Верица стигле су на суђење пензионисаном ватрогасцу Горану Џонићу (59) из Моравца који је оптужен да је 27. септембра 2021.године у том алексиначком селу усмртио брата од тетке… »
Почело суђење за случај који је шокирао Србију: Џонић се изјаснио да није крив за убиство породице Ђокић из Алексинца
Еуроневс 14.03.2023
У Вишем суду у Нишу је почело суђење Горану Џонићу, оптуженом за убиство трочлане породице Ђокић из Алексинца 16. септембра 2021. године. На суђењу, које је отворено за јавност, Џонић је детаљно изнео своју одбрану, док је… »
“Нисам крив, све ми је намештено, полиција ме је три дана тукла у главу”: Окривљени за брутално убиство породице Ђокић на…
Данас 14.03.2023
Нисам крив, све ми је намештено, а већине својих изјава се не сећам јер ме је полиција три дана тукла у главу, рекао је данас пред Вишим судом у Нишу окривљени Горан Џонић (62), кога оптужница терети за брутално убиство… »
Џонић поново негирао кривицу за троструко убиство
РТВ 14.03.2023
НИШ - У Вишем суду у Нишу данас је почело суђење Горану Џонићу оптуженом за убиство трочлане породице Ђокић из Алексинца Горана (57), Гордане (56) и њихове кћерке Лидије (25) у септембру 2021. године. Џонић се и овога пута… »
Џонић оптужен за злочин први пут се обратио суду: "Био сам на пецању, па у гаражи, убиства се не сећам"
Телеграф 14.03.2023
Мајка убијеног Горана, Стојанка Ђокић посведочила је да се понашање Горана Џонића према њиховој породици битно променило месец дана пре убиства. Горан Џонић, ватрогасцац у пензији из алексиначког села Моравца, оптужен за… »
"Хоћу да знам ко је убио моје дете": Породица убијених Ђокића на суђењу Горану Џонићу траже истину: "На дан убиства се возио…
Блиц 14.03.2023
- Једино хоћу да знам ко је убио моје дете - рекао је Момчило Аритоновић, отац убијене Гордане Ђокић. Ову жену, али и њеног супруга и ћерку, како се сумња, убио је пензионисани ватрогасац Горан Џонић (59) из Моравца. Данас се… »
Суђење џонићу за убиство Ђокића! Испричао где је био у ноћи стравичног злочина, па поставио ово питање о убијеној девојци…
Курир 14.03.2023
Горан Џонић (61), осумњичен за троструко убиство породице Ђокић из Алексинца доведен је данас у ланцима из истражног затвора у Виши суд у Нишу где је почело суђење овом бившем ватрогасцу из села Моравац. 12.59 - Џонић… »
Прва фотографија Џонића осумњиченог за убиство породице Ђокић: Данас ће први пут јавно говорити
Телеграф 14.03.2023
Судећи према првим фотографијама и снимцима изгледа јос старије него на припремном рочишту, носи наочаре и маску испод браде. Суђење Горану Џонићу, осумњиченом да је 27. септембра 2021. године убио трочлану породице Ђокић… »
Вести дана »
НИС без дозволе Америке за рад, чекају нас тешке одлуке, каже министарка енергетике Србије
BBC News пре 46 минутајош 48 повезаних
Пашће 30 цм снега Од овог датума стиже права зима, а ускоро би могло да завеје свуда
Ало пре 31 минутајош 26 повезаних
"Маме за маму": Жене из Новог Сада позивају на хитну акцију – окупљање у 17.30 код Дијане Хрке
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 10 повезаних
Мишко Ражнатовић се смеје жоцовој изјави: Увек неки проблем са играчима, пре дискотеке, сада телефони!
Хот спорт пре 1 сатјош 24 повезане