Povezane vesti

Majke mi nema 49 dana, bojim se da je ubijena: Goran iz Donjeg Milanovca traga za mamom, a zbog ovoga misli da ona nije više…

Majke mi nema 49 dana, bojim se da je ubijena: Goran iz Donjeg Milanovca traga za mamom, a zbog ovoga misli da ona nije više…

Kurir 14.03.2023
Milica Jovanović (64) iz Donjeg Milanovca nestala je 22. januara kada je otišla da izvede 13 ovaca i koza na pašu na svoje obližnje imanje, ali joj se tada gubi svaki trag, a porodica sumnja na najgore. Nestanak žene prijavljen je tog januarskog dana… »
Nestanak Milice Jovanović i dalje pod velom misterije! Njen sin neutešan: Izgubio sam majku na tom putu, nemojte da izgubim i…

Nestanak Milice Jovanović i dalje pod velom misterije! Njen sin neutešan: Izgubio sam majku na tom putu, nemojte da izgubim i…

Kurir 14.03.2023
Milica Jovanović iz Donjeg Milanovca nestala je 22. januara kada je izvela stoku na ispašu na svoje obližnje imanje, ali joj se od tada gubi svaki trag, a njena porodica sumnja na najgore. Nestanak žene prijavljen je PU Bor istog dana oko 21.30 sati… »

Vesti dana »