Povezane vesti
Na severoistoku Moskve postavljen S-400: Ruska PVO širom grada razmešta raketne sisteme u blizini stambenih zgrada! Video
Kurir 14.03.2023
Ruska PVO nastavlja da raspoređuje raketnih sistema širom Moskve. Još sredinom januara 2023 većina PVO sistema pre svega hibridnih, Pancir S-1 bila je postavljena na jugu grada, a sredinom marta još pet moskovskih okruga dobilo je PVO sisteme… »
Kremlj u panici uništava prirodu: Rusi posekli i zaštićene šume da bi postavili raketne sisteme oko Moskve (foto, video)
Blic 14.03.2023
Novi sistemi protivvazdušne odbrane su se pojavili na severu i severoistoku Moskve. To ukazuje na strah Kremlja od mogućih napada i na samu rusku prestonicu. Sistemi su se pojavili na eksperimentalnim poljima Akademije Timirjažev i u parku-rezervatu… »
Vesti dana »

"Petorica su me tukla, razbili su mi glavu": Napadnut student čiji je otac general penzionisan zbog blokada
N1 Info pre 4 minutajoš 12 povezanih

„Znam šta da radim protiv Zvereva“: Đoković zapretio rivalima, dugo se nije osećao ovako
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih

"Izvinite, ali ne mogu više to da podnesem": Mask ne bira reči o Trampovom zakonu o budžetu, nazvao ga "ogavnom grozotom" i "skandalom" (foto)
Kurir pre 25 minutajoš 10 povezanih