Povezane vesti
"Pretukli su ga navijači, ima amneziju": Ispovest oca mladića (19) koji je napadnut dok je čekao taksi sa devojkom u Bačkoj…
Blic 14.03.2023
"Šokiran sam šta se dogodilo mom sinu! Dete je jedva izvuklo živu glavu zbog nekih huligana koji su iz čista mira prišli mom detetu i pretukli ga toliko da sada ne zna ni ko je", ovim rečima započinje svoju potresnu ispovest Pera Janjić otac, otac… »
Pitali su "da li si ti trivo?", a onda su ga unakazili štanglama Otac mladića kog su pretukla 4 huligana van sebe: On ima…
Kurir 14.03.2023
Jovan Janjić (19) iz Bačke Palanke brutalno je pretučen u noći između subote i nedelje dok je sa devojkom čekao taksi nakon noćnog izlaska. Brutalan napad dogodio se u nedelju u ranim jutarnjim časovima oko tri, kada je grupa od četvorice… »
Vesti dana »

Snažne poruke sa protesta iz Šapca: studenti najavili novi protest
Nedeljnik pre 14 minutajoš 43 povezane

Rokovi za renoviranje Železničke stanice u Novom Sadu skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
N1 Info pre 8 satijoš 11 povezanih

VIDEO Topovski udar pukao dva metra od mene: Ogluveo sam na desno uvo u epicentru rusvaja u Parizu
Nova pre 2 satajoš 40 povezanih

Poznati detalji protesta u 32 grada u Srbiji: U Beogradu će biti blokirana dva mosta
Danas pre 7 satijoš 5 povezanih

Napadnuti demonstranti u Bačkom Petrovcu na izborima za predsednika Matice slovačke
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 16 povezanih