Povezane vesti
Jugoslovenska svedočanstva o Alžirskoj revoluciji – arhivski omnibus u MAU
N1 Info 14.03.2023
U Muzeju afričke umetnosti u subotu, 18. marta u 12 časova otvara se nova tematska izložba „Jugoslovenska svedočanstva o Alžirskoj revoluciji – arhivski omnibus“. Kustosi izložbe su Mila Turajlić, Maja Medić, Ana Knežević i Emilia Epštajn. Arhivskim… »
Projekcije, razgovori i izložba povodom dokumentarnog diptiha Mile Turajlić
Danas 14.03.2023
Povodom projekcija dokumentarnog diptiha „Non-Aligned & Ciné-guerrillas“ (Nesvrstani i Filmske gerile) autorke Mile Turajlić koje se održavaju od 13. do 22. marta u 18 i u 20.30 časova u Dvorani Kulturnog centra Beograda održana je konferencija za medije… »
Dokumentarni diptih „Non-Aligned & Ciné-guerrillas“ (Nesvrstani i Filmske gerile) Mile Turajlić u Dvorani KCB
Danas 13.03.2023
Dokumentarni diptih „Non-Aligned & Ciné-guerrillas“ (Nesvrstani i Filmske gerile) autorke Mile Turajlić biće prikazivani od 13. do 22. marta u 18 i u 20.30 časova u Dvorani Kulturnog centra Beograda. U prvoj nedelji prikazivanja (od 13. do 17. marta)… »
Vesti dana »
Uhapšen jedan od osumnjičenih za bacanje bombe na kuću Zdravka Čolića, za drugim se traga
Radio 021 pre 11 minutajoš 10 povezanih
Srbin je oborio novi rekord! Nikola Jokić drugi na večnoj listi svih vremena, samo je jedan čovek ispred njega (video)
Večernje novosti pre 16 minutajoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. februar: Danas u većem delu Srbije promenljivo oblačno
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih
Vučić: Predan sam ideji članstva Srbije u EU, dok sam ja predsednik, zemlja će biti na evropskom putu
Radio 021 pre 11 minutajoš 3 povezane