Povezane vesti
Ne smiruje se bura zbog „slučaja Basta“: Toma Fila dao bizarno objašnjenje zašto ministri lajkuju poziv za sankcije Rusiji…
Nova 14.03.2023
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) advokat Toma Fila izjavio je da je "apsolutno" protiv uvođenja sankcija Ruskoj federaciji. Fila je agenciji Beta kazao da sankcije ne bi imale nikakvog efekta na rat u Ukrajini. „Ja sam apsolutno protiv… »
Toma Fila: Protiv sam uvođenja sankcija Rusiji
Novi magazin 14.03.2023
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) advokat Toma Fila izjavio je danas da je "apsolutno" protiv uvođenja sankcija Ruskoj federaciji. Fila je agenciji Beta kazao da sankcije ne bi imale nikakvog efekta na rat u Ukrajini. "Ja sam apsolutno… »
Vesti dana »

Priveden Andrej Tanko, student s fotografije koja je jedan od simbola protesta
Danas pre 30 minutajoš 37 povezanih

Novi neredi u Srbiji, podrška studentkinji Nikolini, održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost
BBC News pre 2 satajoš 42 povezane

Dačić je upravo rekao da studentkinja Nikolina laže da joj je Kričak pretio: Sramna izjava ministra policije, čuva ozloglašeni JZO
Nova pre 15 minutajoš 25 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tramp: Britanija, Francuska i Nemačka bi da pošalju trupe u Ukrajinu, nadam se da će Putin biti dobar
Euronews pre 20 minutajoš 213 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplim intervalima do četvrtka
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 29 povezanih