Povezane vesti
Ne smiruje se bura zbog „slučaja Basta“: Toma Fila dao bizarno objašnjenje zašto ministri lajkuju poziv za sankcije Rusiji…
Nova 14.03.2023
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) advokat Toma Fila izjavio je da je "apsolutno" protiv uvođenja sankcija Ruskoj federaciji. Fila je agenciji Beta kazao da sankcije ne bi imale nikakvog efekta na rat u Ukrajini. „Ja sam apsolutno protiv… »
Toma Fila: Protiv sam uvođenja sankcija Rusiji
Novi magazin 14.03.2023
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) advokat Toma Fila izjavio je danas da je "apsolutno" protiv uvođenja sankcija Ruskoj federaciji. Fila je agenciji Beta kazao da sankcije ne bi imale nikakvog efekta na rat u Ukrajini. "Ja sam apsolutno… »
Vesti dana »
RHMZ izdao upozorenje: Obilne padavine danas i sutra; Vodostaji u porastu, mogu dostići upozoravajući nivo
RTV pre 1 satjoš 39 povezanih
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane
Tužilaštvo naložilo dodatna ispitivanja zbog smrti studentkinje
Radio sto plus pre 8 minutajoš 14 povezanih
Huti se uključili u rat na Bliskom istoku: Grupa iz Jemena koja podržava Iran potvrdila napad na Izrael
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 17 povezanih
Pokušaj ubistva u Novom Pazaru: Izbodena dvojica muškaraca, osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati
Newsmax Balkans pre 33 minutajoš 15 povezanih