Povezane vesti
Ne smiruje se bura zbog „slučaja Basta“: Toma Fila dao bizarno objašnjenje zašto ministri lajkuju poziv za sankcije…
Nova 14.03.2023
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) advokat Toma Fila izjavio je da je "apsolutno" protiv uvođenja sankcija Ruskoj federaciji. Fila je agenciji Beta kazao da sankcije ne bi imale nikakvog efekta na rat u Ukrajini. „Ja sam apsolutno protiv… »
Toma Fila: Protiv sam uvođenja sankcija Rusiji
Danas 14.03.2023
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) advokat Toma Fila izjavio je danas da je „apsolutno“ protiv uvođenja sankcija Ruskoj federaciji. Fila je agenciji Beta kazao da sankcije ne bi imale nikakvog efekta na rat u Ukrajini. „Ja sam… »
Beta 14.03.2023
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) advokat Toma Fila izjavio je danas da je "apsolutno" protiv uvođenja sankcija Ruskoj federaciji. Fila je agenciji Beta kazao da sankcije ne bi imale nikakvog efekta na rat u Ukrajini. "Ja sam apsolutno… »
Novi magazin 14.03.2023
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) advokat Toma Fila izjavio je danas da je "apsolutno" protiv uvođenja sankcija Ruskoj federaciji. Fila je agenciji Beta kazao da sankcije ne bi imale nikakvog efekta na rat u Ukrajini. "Ja sam apsolutno… »
Vesti dana »
Deca u Srbiji sankaju se u novembru, da i to je moguće! Reporter Telegraf je ovde napravio neverovatne snimke
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana
Akcija „14 minuta“ za 14 žrtava ispod nadstrešnice u Novom Sadu i Beogradu
Nedeljnik pre 40 minutajoš 20 povezanih
Orban: Bajdenova administracija treba da ukine vojnu pomoć Ukrajini, a EU da preispita sankcije rf
Pravda pre 1 satjoš 12 povezanih
Doktori se bore za živote povređenih iz Novog Sada: Jedna pacijentkinja u težem stanju
B92 pre 3 satajoš 13 povezanih