Повезане вести

После туче лекара у Сокобањи огласио се адвокат повређеног! Окршај је пријављен, али је ту све стало (фото)

После туче лекара у Сокобањи огласио се адвокат повређеног! Окршај је пријављен, али је ту све стало (фото)

Курир 14.03.2023
Окршај између двојице лекара пријављен је полицији, Лекарској комори и Министарству здравља, детаље нико не износи, а директорка установе не жели да се о томе пише. У Специјалној болници за неспецифичне плућне болести "… »
Туча лекара у Сокобањи, један од њих завршио с хематомом и два реза на глави

Туча лекара у Сокобањи, један од њих завршио с хематомом и два реза на глави

Нова 14.03.2023
У Специјалној болници за неспецифичне плућне болести "Сокобања" дошло је до туче двојице лекара, сазнаје Нова.рс. Специјалиста пнеумафизиологије и помоћник директора за медицину Драган Станојевић нападнут је, како тврди наш… »
Потукли се лекари у Сокобањи: Обрачун се одиграо у болници: Колега ме је напао, имам повреде главе!

Потукли се лекари у Сокобањи: Обрачун се одиграо у болници: Колега ме је напао, имам повреде главе!

Блиц 14.03.2023
У Специјалној болници за неспецифичне плућне болести "Сокобања" дошло је до туче лекара. Наиме, специјалиста пнеумафизиологије и помоћник директора за медицину Д.С. нападнут је од стране свог колеге. Како је потврдио нападнути… »
Лекари се потукли у Сокобањи! Један има хематом и резове на глави! Обавештени надлежни

Лекари се потукли у Сокобањи! Један има хематом и резове на глави! Обавештени надлежни

Курир 14.03.2023
У Специјалној болници за неспецифичне плућне болести " Сокобања'' пре две недеље десио се физички обрачун двојице лекара. Како Курир сазнаје, окршај се догодио између доктора Д. С. специјалисте пнеумафизиологије и помоћника… »
Туча лекара у болници "Сокобања": Обавештена и полиција

Туча лекара у болници "Сокобања": Обавештена и полиција

Телеграф 14.03.2023
О инциденту је обавештена полиција. У Специјалној болници за неспецифичне плућне болести "Сокобања" дошло је до туче лекара, сазнаје Телеграф.рс. Наиме, специјалиста пнеумафизиологије и помоћник директора за медицину Д.С… »

Вести дана »