Povezane vesti
Pucali su na mene! Naš glumac bio u mutnom društvu - Nisam iz imućne porodice, bio sam spreman na sve! Falilo mi je para
Mondo 14.03.2023
Zvezda mnogobrojnih domaćih filmova i serija novije generacije, Miloš Petrović Trojpec istakao je da je kao veoma mlad bio je povodljiv za društvom. Zvezda mnogobrojnih domaćih filmova i serija novije generacije, Miloš Petrović Trojpec istakao je… »
"Pucali su na mene i potezali noževe": Naš glumac imao problema sa zakonom, odrastao na ulici: "Bio sam spreman na sve"
Blic 14.03.2023
Glumac Miloš Petrović Trojpec progovorio je u jednoj emisiji o svom odrastanju na Voždovcu i na Čuburi. Kako je rekao, kao veoma mlad bio je povodljiv za društvom, pa je pod uticajem starijih momaka imao problema sa zakonom. Miloš je otkrio i da je… »
Vesti dana »

Uživo Skupština Srbije nastavila rad Sednica počela, deo opozicije nije u sali: Ispred parlamenta policija, pretresi na ulazu u zgradu (video)
Blic pre 48 minutajoš 26 povezanih

VJT: Uhapšeno 11 osoba, oštetili Republički geodetski zavod za 100 miliona dinara
Beta pre 36 minutajoš 38 povezanih

VJT: Uhapšeno 11 osoba, oštetili Republički geodetski zavod za 100 miliona dinara
Forbes pre 13 minutajoš 25 povezanih

Si čestitao rođendan Vučiću: Visoko cenim to što ste čvrsto prijateljski nastrojeni prema Kini
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih

Sednica Skupština Srbije bez opozicije, jače obezbeđenje posle nereda
BBC News pre 24 minutajoš 16 povezanih