Повезане вести
"Ваше идиотарије су светска мода" Рада Манојловић жестоко оплела по глумици из "Еуфорије": Моји минићи вам парају очи!
Курир 14.03.2023
Трансродна глумица, модел и активисткиња за ЛГБТ права, Хантер Шафер, појавила се на журци "Венити фера", гала догађају који се традиционално одвија након доделе Оскара, у скандалозном издању. Иако је било ту неких поприлично… »
"Море марш, А моји мињаци вам боду очи": Ради Манојловић прекипело, окачила фотку холивудске глумице: "Ово вам се свиђа?"
Блиц 14.03.2023
Певачица Рада Манојловић у неколико наврата трпела је критике на рачун свог стајлинга. Ипак, Рада је на Твитеру морала да прокоментарише стајлинг глумице Хунтер Шејфр, на журки након доделе Оскара, којим су многи модни стучњаци… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана