Повезане вести

Ексклузивно за курир Рађен никад искренији о доласку принове, открио да ли му је Кокићка честитала а ово ће од сада бити…

Ексклузивно за курир Рађен никад искренији о доласку принове, открио да ли му је Кокићка честитала а ово ће од сада бити…

Курир 15.03.2023
Супруга бившег ватерполисте Николе Рађена, Милица Ристић, јуче се породила и на свет донела дечака којем су дали име Алексеј. Никола је пресрећан због тога што је добио треће дете, а Милица која се породила царским резом се осећа… »
Рађену родила сина, а ево када се враћа наступима: Српска певачица није била размажена трудница - "Тако сам испланирала"

Рађену родила сина, а ево када се враћа наступима: Српска певачица није била размажена трудница - "Тако сам испланирала"

Мондо 15.03.2023
Милица и Никола Рађен су добили сина, што је певачици прво дете, а прослављеном ватерполисти треће - после две ћерке. Милица и Никола Рађен су добили сина, што је певачици прво дете, а прослављеном ватерполисти треће - после… »
"Враћам се наступима већ у априлу": Жена Николе Рађена се породила, а врло брзо ће опет певати пред публиком: "Тако сам…

"Враћам се наступима већ у априлу": Жена Николе Рађена се породила, а врло брзо ће опет певати пред публиком: "Тако сам…

Блиц 15.03.2023
Певачица Милица Ристић, супруга ватерполисте Николе Рађена, породила се и на свет донела дечака, о чему се јуче нашироко причало. Порођај је обављен царским резом, а Николи Рађену је ово треће дете, јер из брака са певачицом… »
Породила се жена Николе Рађена! Ватерполиста добио треће дете, ево ког пола је беба

Породила се жена Николе Рађена! Ватерполиста добио треће дете, ево ког пола је беба

Блиц 14.03.2023
Певачица Милица Ристић, супруга ватерполисте Николе Рађена, породила се и на свет донела дечака. Порођај је обављен царским резом, а Николи Рађену је ово треће дете. Он из брака са певачицом Аном Кокић има две ћерке, Нину и Теу… »
Рађен постао отац трећи пут! Породила се његова жена Милица, на свет донела дечака!

Рађен постао отац трећи пут! Породила се његова жена Милица, на свет донела дечака!

Вечерње новости 14.03.2023
Стигле роде! Фото: Инстаграм принтскрин/_милица_ристиц/Архив Новости Милица Рађен, супруга Николе Рађена породила се и на свет донела дечака. Порођај је обављен царским резом. Подсетимо, Никола Рађен и Милица Ристић, који су… »

Вести дана »