Povezane vesti
Svetski dan potrošača i Srbija: Da li će registar „Ne zovi me" spasiti ljude od neželjenih poziva trgovaca
Južne vesti 15.03.2023
Reuters Neželjeni pozivi trgovaca uskoro će biti prošlost ili ipak ne? U pola osam ujutru zvoni fiksni telefon. Miloš Nikač, penzioner iz Beograda, podiže slušalicu i sa druge strane čuje mlađi glas koji ga pita da li ima nekoliko minuta jer je algoritam… »
Svetski dan potrošača i Srbija: Da li će registar „Ne zovi me" spasiti ljude od neželjenih poziva trgovaca Kako je u susedstvu?…
Radio 021 15.03.2023
Zakon o zaštiti potrošača iz 2021. godine otvorio je mogućnost formiranja registra „Ne zovi" me koji će sprečiti trgovce da zovu građane, ali ni dve godine kasnije - ne postoji. Reuters Neželjeni pozivi trgovaca uskoro će biti prošlost ili ipak ne? U… »
Vesti dana »
Industrijska proizvodnja u Srbiji u julu 2026. manja 2,3 odsto nego u istom mesecu 2025. godine
Forbes pre 36 minutajoš 41 povezana
Prevoznici: Blokada granica od 14. septembra ako EU ne reši pitanje boravka vozača kamiona u Šengenu
Insajder pre 19 minutajoš 33 povezane
Pojačana mera saobraćaja povodom početka nove školske godine
Gradski portal 018 pre 45 minutajoš 37 povezanih
DA LI MORATE DA SE PRIJAVITE ZA 6.000 DINARA? Zakon je usvojen, od 7. septembra prvo proverite jednu stvar
Ozon pre 41 minutajoš 64 povezane
Eksploziv pronađen kod Turskog toka otkrio organizovanu grupu: Tužilaštvo pokrenulo istragu protiv sedam osoba
NIN pre 2 satajoš 32 povezane