Повезане вести
Светски дан потрошача и Србија: Да ли ће регистар „Не зови ме" спасити људе од нежељених позива трговаца
Јужне вести 15.03.2023
Реутерс Нежељени позиви трговаца ускоро ће бити прошлост или ипак не? У пола осам ујутру звони фиксни телефон. Милош Никач, пензионер из Београда, подиже слушалицу и са друге стране чује млађи глас који га пита да ли има… »
Светски дан потрошача и Србија: Да ли ће регистар „Не зови ме" спасити људе од нежељених позива трговаца Како је у суседству?…
Радио 021 15.03.2023
Закон о заштити потрошача из 2021. године отворио је могућност формирања регистра „Не зови" ме који ће спречити трговце да зову грађане, али ни две године касније - не постоји. Реутерс Нежељени позиви трговаца ускоро ће бити… »
Вести дана »

Продужен притвор осумњиченима за напад на Кобре у Новом Саду: Сумњиче се за тешко убиство у покушају
Блиц пре 47 минутајош 35 повезаних

Представници цивилног сектора са Фон дер Лајен о урушавају људских права и демократије у Србији
Нови магазин пре 31 минутајош 42 повезане

Песков открио: Ево да ли је Трамп заиста честитао Путину рођендан
Вечерње новости пре 31 минутајош 31 повезана

Ово је трансродна особа која је уцењивала вујадина савића: А. К. потрошила на трансформацију 63.000 €, живела лукс животом, скупе крпице, путовања... (фото)
Курир пре 22 минутајош 34 повезане

Урсула фон дер Лајен се састала са Вјосом Османи и Аљбином Куртијем
Данас пре 57 минутајош 87 повезаних