Povezane vesti
Svetski dan potrošača i Srbija: Da li će registar „Ne zovi me" spasiti ljude od neželjenih poziva trgovaca
Južne vesti 15.03.2023
Reuters Neželjeni pozivi trgovaca uskoro će biti prošlost ili ipak ne? U pola osam ujutru zvoni fiksni telefon. Miloš Nikač, penzioner iz Beograda, podiže slušalicu i sa druge strane čuje mlađi glas koji ga pita da li ima nekoliko minuta jer je algoritam… »
Svetski dan potrošača i Srbija: Da li će registar „Ne zovi me" spasiti ljude od neželjenih poziva trgovaca Kako je u susedstvu?…
Radio 021 15.03.2023
Zakon o zaštiti potrošača iz 2021. godine otvorio je mogućnost formiranja registra „Ne zovi" me koji će sprečiti trgovce da zovu građane, ali ni dve godine kasnije - ne postoji. Reuters Neželjeni pozivi trgovaca uskoro će biti prošlost ili ipak ne? U… »
Vesti dana »
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije, objedinjena rasprava o 18 tačaka dnevnog reda
Beta pre 38 minutajoš 44 povezane
Skandal na Mundijalu: Kakva je uloga Trampa u poništavanju crvenog kartona fudbaleru SAD
BBC News pre 23 minutajoš 64 povezane
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 13 minutajoš 33 povezane
Ovako se povredio reprezentativac Engleske: Slavio pobedu na Mundijalu, pa završio u bolnici
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih