Povezane vesti
Svetski dan potrošača i Srbija: Da li će registar „Ne zovi me" spasiti ljude od neželjenih poziva trgovaca
Južne vesti 15.03.2023
Reuters Neželjeni pozivi trgovaca uskoro će biti prošlost ili ipak ne? U pola osam ujutru zvoni fiksni telefon. Miloš Nikač, penzioner iz Beograda, podiže slušalicu i sa druge strane čuje mlađi glas koji ga pita da li ima nekoliko minuta jer je algoritam… »
Svetski dan potrošača i Srbija: Da li će registar „Ne zovi me" spasiti ljude od neželjenih poziva trgovaca Kako je u susedstvu?…
Radio 021 15.03.2023
Zakon o zaštiti potrošača iz 2021. godine otvorio je mogućnost formiranja registra „Ne zovi" me koji će sprečiti trgovce da zovu građane, ali ni dve godine kasnije - ne postoji. Reuters Neželjeni pozivi trgovaca uskoro će biti prošlost ili ipak ne? U… »
Vesti dana »
IDF izdao upozorenje za evakuaciju u Libanu; Iran: Odgovor na novu agresiju prevazići će očekivanja neprijatelja
RTS pre 16 minutajoš 93 povezane
Horor! Pogledajte kako danas izgleda stadion u Černobilju: Od čudesnog sportskog kompleksa ostale su jezive ruševine (foto)
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
(Foto) Tramp: Pretpostavljam da sam bio meta, ništa me neće odvratiti od rata sa Iranom
Newsmax Balkans pre 51 minutajoš 83 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
Aleksandra Sofronijević: Srbija spremna za otvaranje pruge do Budimpešte
Politika pre 11 minutajoš 19 povezanih