Повезане вести
"Брате, био сам ухапшен": Звездан Славнић открио због чега је изведен из Задруге, жене се срамно понеле! Испливао снимак
Мондо 15.03.2023
На друштвеним мрежама појавио се снимак из Задруге са Звезданом Славнићем, који је накратко био изведен из ријалитија. На друштвеним мрежама појавио се снимак из Задруге са Звезданом Славнићем, који је накратко био изведен из… »
"Био сам ухапшен" Испливао снимак, Звездан открио да је из Задруге одведен право у полицију! Још се и хвали, страшно (видео)
Курир 15.03.2023
Иако је најпре негирао да је малтретирао бившу жену, Звездан Славнић је признао да је "шутирао и чупао" Ану Ћурчић, а ни камере га нису спречиле да спроводи агресију. Наиме, Славнић готово свакодневно врши психичко насиље над… »
(Видео) Стигла тужба за звездана Славнића, извели га из Задруге: Анђела очајна: "Ово је за њега пакао"
Блиц 15.03.2023
Звездана Славнића извели су из "Задруге" јер је за њега стигла тужба. Наиме, Анђела Ђуричић, љубавница Славнића, открила је Јовани Томић Маторој да је њеном дечку стигла тужба, па су га извели из ријалитија. - Убеђена сам да… »
Вести дана »

Вучић: Криза у БиХ постаје жариште неизвесности, учинићемо све да сачувамо мир и стабилност
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних

Селаковић: Одузимање мандата Додику насилно поништавање демократске воље грађана
Еуроневс пре 1 сатјош 179 повезаних

Спречен промет 40 тона пилећег меса зараженог салмонелом, ухапшене две особе из Ћићевца
Наслови.аи пре 2 сатајош 36 повезаних