Povezane vesti
Nedimović: Moje zaposlenje nije u FSS
Sportski žurnal 15.03.2023
Kad je Poledica napustio skupštinsku salu, Nedimović je uz žaljenje što nije ostao do kraja, odgovorio na optužbe. Mirko Poledica je vodio polemiku i sa Branislavom Nedimovićem, novim potpredsednikom FSS, juče predsedavajućim na sednici Skupštine… »
Poledica o jučerašnjoj Skupštini FSS: Nedimović mi je merio vreme, mnogi su me ometali, osetio sam mržnju
Danas 15.03.2023
Branislav Nedimović mi je merio vreme i pokušavao da me ometa, napisao je predsednik profesionalnih fudbalera Srbije „Nezavisnost“ Mirko Poledica na svom Tviter nalogu komentarišući jučerašnju Skupštinu Fudbalskog saveza Srbije. „Puno toga sam juče još… »
Vesti dana »
Veliki ukrajinski napad na region Moskve: Požari u nekoliko stambenih zgrada, oštećena rafinerija nafte, na snazi ograničenja na dva aerodroma (VIDEO)
Danas pre 45 minutajoš 16 povezanih
Nedeljni izborni presek: I 'Evropljani' predali listu, raskol u Nestorovićevoj stranci
BBC News pre 2 satajoš 32 povezane
Udes prekinuo ekskurziju: Uhapšen vozač autobusa, državljanin Srbije, petoro povređenih na putu Kolašin–Mojkovac
Dnevnik pre 24 minutajoš 12 povezanih
Nemačka: Izbori u dve savezne države, ima li šanse da AFD ponovi pobedu iz Saksonije-Anhalta
RTS pre 1 satjoš 11 povezanih