Povezane vesti

Bajatović nam je objasnio koliko u stvari Srbijagas štedi i koliko su im male plate

Bajatović nam je objasnio koliko u stvari Srbijagas štedi i koliko su im male plate

Nova 15.03.2023
Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović rekao je danas da ne očekuje od norveških stručnjaka, koje je angažovala Vlada Srbije za reforme u energetskom sektoru, da će ostvariti neke uštede, jer nemaju šta da uštede pošto se i zimi voze letnje gume… »
Bajatović: Ne znam šta bi norveški stručnjaci uštedeli; moguće je efikasnije upravljanje u energetici

Bajatović: Ne znam šta bi norveški stručnjaci uštedeli; moguće je efikasnije upravljanje u energetici

Beta 15.03.2023
Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović rekao je danas da ne očekuje od norveških stručnjaka, koje je angažovala Vlada Srbije za reforme u energetskom sektoru, da će ostvariti neke uštede, jer nemaju šta da uštede pošto se i zimi voze letnje gume… »
Bajatović: Norveški stručnjaci nemaju šta da uštede, vozimo letnje gume i zimi

Bajatović: Norveški stručnjaci nemaju šta da uštede, vozimo letnje gume i zimi

Novi magazin 15.03.2023
Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović rekao je danas da ne očekuje od norveških stručnjaka, koje je angažovala Vlada Srbije za reforme u energetskom sektoru, da će ostvariti neke uštede, jer nemaju šta da uštede pošto se "i zimi voze letnje… »
Bajatović: Ne znam šta bi norveški stručnjaci uštedeli

Bajatović: Ne znam šta bi norveški stručnjaci uštedeli

Danas 15.03.2023

Vesti dana »