Povezane vesti
Sadam Husein je za 30 sekundi znao dve stvari o meni, kaže agent Ef-Bi-Aja
Politika 15.03.2023
VAŠINGTON – Bivši agent Ef-Bi-Aja Džordž Piro, koji je ispitivao nekadašnjeg lidera Iraka Sadama Huseina, rekao je da je u prvih 30 sekundi njihovog razgovora tokom ispitivanja Sadam znao dve stvari o njemu. „Prilikom mog prvog susreta sa… »
Agent FBI: Sadam Husein je za 30 sekundi znao dve stvari o meni
Euronews 15.03.2023
Bivši agent FBI Džordž Piro, koji je ispitivao nekadašnjeg lidera Iraka Sadama Huseina, rekao je da je u prvih 30 sekundi njihovog razgovora tokom ispitivanja Sadam znao dve stvari o njemu. "Prilikom mog prvog susreta sa Sadamom, u prvih 30 sekundi… »
Agent FBI: Sadam Husein je za 30 sekundi znao dve stvari o meni
RTV 15.03.2023
VAŠINGTON - Bivši agent FBI Džordž Piro, koji je ispitivao nekadašnjeg lidera Iraka Sadama Huseina, rekao je da je u prvih 30 sekundi njihovog razgovora tokom ispitivanja Sadam znao dve stvari o njemu. "Prilikom mog prvog susreta sa Sadamom, u prvih… »
Agent FBI koji je ispitivao Sadama Huseina otkrio zanimljivosti iz razgovora sa nekadašnjim liderom Iraka
Insajder 15.03.2023
Bivši agent FBI Džordž Piro, koji je ispitivao nekadašnjeg lidera Iraka Sadama Huseina, rekao je da je u prvih 30 sekundi njihovog razgovora tokom ispitivanja Sadam znao dve stvari o njemu. "Prilikom mog prvog susreta sa Sadamom, u prvih 30 sekundi… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster i jako zahlađenje: Prognoza RHMZ za 10 dana donosi snažne obrte: Temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a biće i snega
Blic pre 5 satijoš 43 povezane
Preradović: Vučić je 5. novembra u Novi Sad došao pre protesta, postoje svedoci
Radio 021 pre 2 satajoš 13 povezanih
Tužilaštvo naložilo obdukciju posle tragedije kod Vršca u kojoj su stradali otac (35) i sin (2)
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana