Povezane vesti

Radi 100 čučnjeva dnevno, sklekove i trbušnjake! Verica Rakočević puni 75 - progovorila o novcu, Veljku i poklonima

Mondo 15.03.2023
Verica Rakočević će za nekoliko dana napuniti 75 godina, a otkrila je šta bi uradila sa 4 miliona evra i u čemu je tajna njene vitke linije i uspešnog braka. Verica Rakočević će za nekoliko dana napuniti 75 godina, a otkrila je šta bi uradila sa… »

„Grlim drveće u znak zahvalnosti, radim 100 čučnjeva dnevno, pred spavanje palim štapiće od tamjana“

Nova 15.03.2023
Rituali protiv negativne energije. Modna kreatorka Verica Rakočević krajem marta puni 75 godina, što svojim izgledom ne može da potvrdi, jer zbog načina života i genetike izgleda mladoliko. Ona je sada otkrila na koji način se bori protiv… »

Celi život u ritualima: Verica Rakočević puni 75 godina, a izgleda tako mladoliko, grli hrast, a evo šta izgovara svako…

Kurir 15.03.2023
Modna kreatorka Verica Rakočević 23. marta proslavlja svoj 75 rođendan. Kako kaže, nikada nije pravila glamurozna veselja ovim povodom jer smatra da su godine su samo niz brojeva od rođenja do kraja koje treba ispuniti sadržajem. - Ceo moj život je… »

"Grlim drvo ispred kuće svakoga dana": Verica Rakočević progovorila o ritualima, novcu i Veljku: "Kod nas nema glamuroznih…

Blic 15.03.2023
Modna kreatorka Verica Rakočević 23. marta proslavlja svoj 75 rođendan. Kako kaže, nikada nije pravila glamurozna veselja ovim povodom jer smatra da su godine su samo niz brojeva od rođenja do kraja koje treba ispuniti sadržajem. Kako za rođendan… »

Vesti dana »