Povezane vesti
Predstavnici MMF-a dolaze u Beograd 23. marta
Insajder 15.03.2023
Predstavnici Misije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) dolaze u Beograd 23. marta na redovan sastanak, izjavio je ministar finansija Siniša Mali. "Mi sa njima saradnju imamo već desetak godina u Srbiji i sve reforme koje smo sproveli sproveli smo… »
Ministar Mali najavio: Predstavnici MMF-a 23. marta u Beogradu
Kurir 15.03.2023
Predstavnici Misije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) dolaze u Beograd 23. marta na redovan sastanak, izjavio je danas ministar finansija Siniša Mali. "Mi sa njima saradnju imamo već skoro desetak godina u Srbiji i sve reforme koje smo sproveli… »
Vesti dana »

Srbija je zemlja u kojoj su policija, pravosuđe i bezbednosne službe skršeni: Zaključak Rezolucije Evropskog parlamenta
Nova pre 3 satajoš 31 povezana

Usvojen Zakon "konačno svoj na svome" Građani će napokon moći po najpovoljnijim uslovima da legalizuju nepokretnosti
Kurir pre 3 satajoš 46 povezanih

Đurić: Mislim da ima dosta simpatija i sluha za Srbiju u novoj američkoj administraciji
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih

Donacije za studente iz Kragujevca, koji će pešačiti do Novog Sada, prikupljaju se na PMF-u
Glas Šumadije pre 3 satajoš 27 povezanih

Zvezdini igrači osetili nakvašeni teren stadiona "Munisipal": Crveno-beli spremno dočekuju okršaj sa Bragom
Kurir pre 42 minutajoš 24 povezane