Повезане вести

Нанели ушао у конфликт са навијачем Партизана: „Реци ми то кад ме будеш видео – немам поштовања за тебе!“

Нанели ушао у конфликт са навијачем Партизана: „Реци ми то кад ме будеш видео – немам поштовања за тебе!“

Хот спорт 15.03.2023
Бурно на Твитеру! Амерички кошаркаш који носи дрес Партизана Моззарт Бет, Џејмс Нанели, написао је на Твитеру кратко и јасно: „Опусти се и буди реалан„. Након тога укључио се један навијач који му је поручио: „Можда је за тебе… »
„Немам поштовања за тебе, причај мање“: Жесток сукоб Нанелија и навијача Партизана

„Немам поштовања за тебе, причај мање“: Жесток сукоб Нанелија и навијача Партизана

Нова 15.03.2023
Није желео да му прећути. Кошаркаш Партизана Џејмс Нанели је ушао у расправу са једним навијачем Партизана на Твитеру. На један коментар навијача црно-белих, Нанели је имао неочекиван одговор. „Опусти се и буди реалан“, написао… »
„Шта говориш, причај мање“: Џејмс Нанели се преко Твитера обрачунава са навијачем Партизана који му затражио више страсти у…

„Шта говориш, причај мање“: Џејмс Нанели се преко Твитера обрачунава са навијачем Партизана који му затражио више страсти у…

Данас 15.03.2023
Кошаркаш Партизана Џејмс Нанели је ушао у расправу са једним навијачем Партизана на Твитеру. Крилни играч је познат као тих и повучен кошаркаш на терену, а и ван њега. Живи породичним животом далеко од очију јавности и никада… »

Вести дана »