Povezane vesti
Naneli ušao u konflikt sa navijačem Partizana: „Reci mi to kad me budeš video – nemam poštovanja za tebe!“
Hot sport 15.03.2023
Burno na Tviteru! Američki košarkaš koji nosi dres Partizana Mozzart Bet, Džejms Naneli, napisao je na Tviteru kratko i jasno: „Opusti se i budi realan„. Nakon toga uključio se jedan navijač koji mu je poručio: „Možda je za tebe ovo samo posao, ali za… »
„Nemam poštovanja za tebe, pričaj manje“: Žestok sukob Nanelija i navijača Partizana
Nova 15.03.2023
Nije želeo da mu prećuti. Košarkaš Partizana Džejms Naneli je ušao u raspravu sa jednim navijačem Partizana na Tviteru. Na jedan komentar navijača crno-belih, Naneli je imao neočekivan odgovor. „Opusti se i budi realan“, napisao je NanelI, što je… »
„Šta govoriš, pričaj manje“: Džejms Naneli se preko Tvitera obračunava sa navijačem Partizana koji mu zatražio više strasti u…
Danas 15.03.2023
Košarkaš Partizana Džejms Naneli je ušao u raspravu sa jednim navijačem Partizana na Tviteru. Krilni igrač je poznat kao tih i povučen košarkaš na terenu, a i van njega. Živi porodičnim životom daleko od očiju javnosti i nikada nije bio tema skandala… »
Vesti dana »

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 58 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

Selektor Mijović: Više smo želeli zlato od bilo koje ekipe na prvenstvu
Politika pre 20 minutajoš 28 povezanih

EU najavljuje novi 19. paket sankcija Rusiji početkom septembra
Politika pre 10 minutajoš 170 povezanih

"Smeće koje je ostalo juče, večeras iznosimo do kraja": Novosađani se ponovo okupljaju kod Rektorata
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 12 povezanih