Povezane vesti
DS: Kupovina glasova je kancer Novog Sada
Moj Novi Sad 15.03.2023
Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke (GrO DS) dr Veljko Krstonošić smatra da je svedočenje učenika jedne novosadske srednje škole o kupovini glasova za Srpsku naprednu stranku, "potpuno razobličilo sadašnju gradsku vlast u Novom Sadu i… »
Beta 15.03.2023
Demokratska stranka (DS) ocenila je danas da je svedočenje učenika jedne novosadske srednje škole o kupovini glasova za Srpsku naprednu stranku (SNS), "potpuno razobličilo" sadašnju gradsku vlast u Novom Sadu i raskrinkalo "šemu" kupovine glasova koju… »
Radio sto plus 15.03.2023
“Pokazalo se da je vlast SNS-a u mrežu kriminala i korupcije uvukla sve slojeve društva, pa i mlade koji su budućnost naše zemlje i društva. Pozivamo nadležne istražne organe da konačno počnu da rade svoj posao i spreče kriminalnu kupovinu glasova na… »
Vesti dana »
"Razgovor put poverenja": Merc sa Trampom o planu za Ukrajinu: "Dogovoreni su dalji koraci na savetodavnom nivou"
Blic pre 24 satajoš 52 povezane
RGZ: Katastar postupa u skladu sa zakonom, ne odlučujumo mi o ukidanju zaštite
Beta pre 4 satijoš 27 povezanih
Uživo Putin obukao uniformu, stigao u ratnu zonu Situacija na frontu katastrofalna, mrtvi se broje u stotinama hiljada
Alo pre 1 satjoš 86 povezanih
Ukinuta presuda Kecmanovićima; Šok odluka Apelacionog suda u slučaju masakra u "Ribnikaru"
B92 pre 1 satjoš 36 povezanih
Obradovićeve reči o Parkeru koje će izazvati dodatnu buru: „Ne znam…“
Nova pre 29 minutajoš 30 povezanih