Povezane vesti
Slavlje u porodici Nataše Bekvalac: Njena poruka topi srca: "Bela moja, i da nisi moja krv, ja bih te odabrala"
Blic 15.03.2023
Pevačica Nataša Bekvalac ima dve rođene sestre, Kristinu i Draganu za koje je vrlo vezana, a sada je na svom Instagram profilu Kristini posvetila emotivnu poruku povodom njenog rođendana. - Srećan rođendan! I da nisi moja sestra po krvi, moje srce i… »
"I da mi nisi sestra, opet bih te odabrala" Nataša Bekvalac uputila srceparajuću poruku sestri Kristini za rođendan
Kurir 15.03.2023
Pevačica Nataša Bekvalac čestitala je rođendan svojoj sestri Kristini Bekvalac nikad emotivnijom porukom. - Srećan rođendan! I da nisi moja sestra po krvi, moje srce i duša opet bih te odabrala. Volim te rođena. Bela moja - napisala je Bekvalčeva… »
Emotivna čestitka: Nataša Bekvalac uputila sestri divne reči povodom rođendana (foto)
Večernje novosti 15.03.2023
PEVAČICA Nataša Bekvalac veoma emotivnom objavom čestitala je rođendan svojoj sestri Kristini. Foto: Printskrin/Instagram Naime, poznato je da su sestre veoma vezane, te neretko govore jedna o drugoj u javnosti, a takođe Kristina je zaslužna za… »
Vesti dana »
Vremenski haos nas baca na kolena! Rhmz upozorio: Ove tri grupe ljudi da se posebno paze, evo šta će nas sve mučiti
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
“Prsli smo, ali je onda zaigrao kao da je finale Lige šampiona”: Rade Bogdanović ishvalio najboljeg fudbalera Srbije
Danas pre 2 satajoš 11 povezanih
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana
Novi protest u Novom Sadu: Zahtevi za odgovornost i pravdu za žrtve poginule na Železničkoj stanici
Insajder pre 1 satjoš 6 povezanih
Zelenski: Moramo da učinimo sve da se rat završi sledeće godine diplomatskim putem
Politika pre 17 minutajoš 11 povezanih