Povezane vesti
"Kad vidim dobru ribu pobesnim, ruke mi same jure nečije du*e": Ovako je Rambo Amadeus govorio o ženama pre 35 godina
Blic 15.03.2023
Kao bomba odjeknula je vest da je Lejla Kašić, producentkinja emisije "Dnevnica", javno optužila crnogorskog muzičara Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, za seksualno uznemiravanje. Rambo Amadeus je u svom saopštenju istakao da je „po… »
„Kad vidim dobru ribu pobesnim, ruke mi same jure nečije du*e“: Ovako je Rambo Amadeus govorio o ženama pre 35 godina
Nova 15.03.2023
Svojim partnerkama nije "dozvoljavao" da nose mini suknje. Rambo Amadeus ovih se dana našao u fokusu javnosti nakon što je, po sopstvenom priznanju, „po du*etu slučajno pljesnuo ili štipnuo, ne seća se više“ crnogorsku producentkinju Lejlu… »
Vesti dana »

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Pravda pre 18 minutajoš 32 povezane

Prosvetni radnici u blokadi, ponovo obišli sedišta sindikata; cilj - podsetnik da zahtevi nisu ispunjeni (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih

Pripadnik Žandarmerije: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno tokom protesta u Beogradu
In medija pre 6 satijoš 14 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 4 satijoš 48 povezanih