Povezane vesti
(Video) "imaš sređene ocene, tata ti je platio plasman": Katarina Grujić je od osnovne škole nailazila na osudu: "Bolela me…
Blic 15.03.2023
Ove srede u 22 h samo na Blic televiziji u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" preko puta profesorke sedi pevačica Katarina Grujić koja bez zadrške govori o svom detinjstvu, ali i sa kakvim se sve komentarima susretala još od… »
(Video) "nisam želela da znaju za našu vezu, ljudima smeta tuđa sreća": Katarina Grujić i Gobeljić su dugo krili da su…
Blic 15.03.2023
Pevačica Katarina Grujić u braku je sa fudbalerom Markom Gobeljićem. Katarina i Marko su dugo krili svoju vezu a pevačica je u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115, sredom u 22… »
(Video) "sa 20 godina sam uradila grudi, otac me je podržao": Katarina Grujić je oduvek bila svoja, odlučna i buntovna…
Blic 15.03.2023
Pevačica Katarina Grujić gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj otvoreno priča o estetskoj hirurgiji kao i trenutku kada je roditeljima saopštila svoju odluku da želi da se podvrgne operaciji i to sa samo dvadeset… »
Vesti dana »

Završen protest „Rame uz rame – studenti i radnici“: Poljoprivrednici poručili da traktori dolaze u centar Beograda 15. marta (FOTO; VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Saša Matić otvorio koncert u Areni: Svi u transu kad je izašao na binu i obratio se publici: "Večeras smo ovde da pokažemo ljubav" (Video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana