Povezane vesti
Pale maske razbojništva iz Gospođinaca
Politika 16.03.2023
Novi Sad – Rasvetljeno je krivično delo razbojništvo, počinjeno 2. marta u Gospođincima, i uhapšena su dvojica osumnjičenih maloletnika, saopštila je Policijska uprava Novi Sad. Sumnja se da su ova dvojica sedamnaestogodišnjaka, maskirana, uz… »
Uz pretnju replikom pištolja, maloletnici opljačkali prodavnicu u Gospođincima
Moj Novi Sad 16.03.2023
Pripadnici novosadske policije rasvetlili su krivično delo razbojništvo počinjeno 2. marta u Gospođincima i uhapsili dvojicu osumnjičenih maloletnika. Sumnja se da su ova dvojica 17-godišnjaka, maskirana, uz pretnju replikom pištolja, oduzela od… »
Uhapšena dvojica maloletnika: Maskirali se i uz pretnju replikom pištolja opljačkali radnju kod Novog Sada
Telegraf 16.03.2023
Protiv obojice biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivično delo razbojništvo, počinjeno 2. marta u Gospođincima i uhapsili dvojicu osumnjičenih maloletnika… »
Maloletnici u Gospođincima replikom pištolja pretili radnici prodavnice i ukrali 72.000 dinara
Radio 021 16.03.2023
Novosadska policija rasvetlila je razbojništvo počinjeno 2. marta u Gospođincima. Za to delo uhapšena su dvojica osumnjičenih maloletnika. Sumnja se da su ova dvojica sedamnaestogodišnjaka, maskirana, uz pretnju replikom pištolja, oduzela od… »
Uz pretnju lažnim pištoljem maloletnici u Žablju opljačkali prodavnicu
RTV 16.03.2023
ŽABALJ - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivično delo razbojništvo, počinjeno 2. marta u Gospođincima i uhapsili dvojicu osumnjičenih maloletnika. Sumnja se da su ova dvojica sedamnaestogodišnjaka… »
Uhapšeni maloletnici koji su u Gospođincima opljačkali prodavnicu
Dnevnik 16.03.2023
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivično delo razbojništvo, počinjeno 2. marta u Gospođincima i uhapsili dvojicu osumnjičenih maloletnika. Sumnja se da su ova dvojica sedamnaestogodišnjaka, maskirana, uz… »
Vesti dana »
Đurić o medijskoj kampanji u Hrvatskoj: Podigao sam glas, zloupotreba tragedije ne doprinosi dobrim odnosima
RTS pre 30 minutajoš 43 povezane
Zašto se predsednički izbori u Americi održavaju baš utorkom?
Telegraf pre 41 minutajoš 40 povezanih
"Teraju me da nekom dam 10, a ni za 6 ne: Zna!" Prijatelj Vaska koji je stradao u Novom Sadu otkrio zašto je naučnik napustio Severnu Makedoniju: "Dao sam otkaz, bolje da životarim"
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Uhapšena četvorica osumnjičenih za pripremanje ubistva, zaplenjeno deset pištolja
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih
Nikola Jokić stigao do 133. tripl-dabla u karijeri, lopta izašla iz koša u poslednjoj sekundi za pobedu Denvera (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih