Повезане вести

Дуљај: Не смемо да потценимо Радник

Дуљај: Не смемо да потценимо Радник

Спорт клуб 16.03.2023
Подели : Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је да његов тим не сме да потцени екипу Радника и додао да црно-бели иду на победу у наредном мечу 27. кола Суперлиге Србије. У прошлом колу је Партизан савладао Младост у… »
Игор Дуљај: Синови ме запиткују о изменама, Натхо доприноси са клупе

Игор Дуљај: Синови ме запиткују о изменама, Натхо доприноси са клупе

Данас 16.03.2023
Успео је Игор Дуљај да као шеф струке Партизана, у прошлом колу Суперлиге, дође до прве победе на клупи српског великана. Сутра би црно-бели могли до везаних тријумфа (16.00), нашта навијачи чекају малтене месец дана. Партизан… »
Дуљај: Не смемо да потценимо Радник, желимо да наставимо са победама

Дуљај: Не смемо да потценимо Радник, желимо да наставимо са победама

Спортски журнал 16.03.2023
Партизан је други на табели са 54 бода, док је Радник последњи са 17. Тренер Партизана Игор Дуљај изјавио је да његов тим не сме да потцени екипу Радника и додао да црно-бели иду на победу у наредном мечу 27. кола Суперлиге… »
„Синови су ми велика подршка“: Игор Дуљај говорио у сусрет дуелу са Радником!

„Синови су ми велика подршка“: Игор Дуљај говорио у сусрет дуелу са Радником!

Хот спорт 16.03.2023
Жели победу! Фудбалери Партизана сутра од 16 часова дочекаће екипу Радника из Сурдулице у оквиру 27. кола Моззарт Бет Суперлиге Србије. Пред овај меч говорио је Игор Дуљај, тренер црно-белих. Он је истакао да је су му синови… »
Дуљај: ''Надам се да ће Рикардо сутра да буде много 'гладан'''

Дуљај: ''Надам се да ће Рикардо сутра да буде много 'гладан'''

Спортске.нет 16.03.2023
Фудбалери Партизана у петак од 16 часова дочекаће екипу Радника из Сурдулице, последњепласирану на суперлигашкој табели. Ту утакмицу је данас на прес конференцији најавио тренер Партизана Игор Дуљај. Расположење сада у екипи… »

Вести дана »