Povezane vesti
Pripadniku KBS koji je pucao u srpsku decu na Badnji dan određen kućni pritvor
Politika 16.03.2023
Kosovska Mitrovica - Pripadniku Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) Agimu Kurtaju koji je na Badnji dan u selu Gotovuša, kod Štrpca pucao na dvojicu Srba, dečaka Stefana (11) i njegovog rođaka Miloša (21) Stojanovića, Osnovni sud u Uroševcu danas je… »
Pripadniku KBS Azemu Kurtaju, koji je pucao u srpskog dečaka, određen kućni pritvor: Izjasnio se da nije kriv
Telegraf 16.03.2023
Tužilac Fatos Ajvazi pročitao je optužnicu protiv pripadnika KBS navevši da je on u ovom slučaju počinio krivično delo "izazivanje opšte opasnosti" Osnovni sud u Uroševcu odlučio je danas da meru pritvora pripadniku KBS Azemu Kurtaju koji je… »
Azemu Kurtaju koji je pucao na srpsku decu određena mera kućnog pritvora
Dnevnik 16.03.2023
UROŠEVAC: Osnovno tužilaštvo u Uroševcu zamenilo je meru pritvora merom kućnog pritvora pripadniku KBS Azemu Kurtaju, koji je na Badnje veče pucao na dečake Stefana i Miloša Stojanovića, potvrdio ja za Tanjug advokat Miloš Delević. Na… »
Azemu Kurtaju koji je osumnjičen da je pucao na decu na Kosovu ukinut pritvor
Insajder 16.03.2023
Osnovno tužilaštvo u Uroševcu zamenilo je meru pritvora merom kućnog pritvora pripadniku Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) Azemu Kurtaju, koji je na Badnje veče pucao na dečake Stefana i Miloša Stojanovića, potvrdio ja za Tanjug advokat Miloš… »
Petar Petković oštro odreagovao na odluku suda u Uroševcu: To je korak ka oslobađanju Kurtijevog ekstremiste!
Kurir 16.03.2023
Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković napisao je na Tviteru da je "odluka tzv. suda u Uroševcu da pripadnika tzv. KBS pusti u kućni pritvor, korak ka oslobađanju Kurtijevog ekstremiste koji je želeo da ubije Stefana i Miloša na Badnji dan u… »
Azemu Kurtaju koji je pucao na srpsku decu određena mera kućnog pritvora
RTV 16.03.2023
UROŠEVAC - Osnovno tužilaštvo u Uroševcu zamenilo je meru pritvora merom kućnog pritvora pripadniku KBS Azemu Kurtaju, koji je na Badnje veče pucao na dečake Stefana i Miloša Stojanovića, potvrdio ja za Tanjug advokat Miloš Delević. Na… »
Sramno! Pucao na srpsku decu na Badnji dan, dobio samo kućni pritvor: Azem Kurtaj se izjasnio da nije kriv!
Kurir 16.03.2023
Osnovni sud u Uroševcu odlučio je danas da meru pritvora pripadniku KBS Azemu Kurtaju koji je pucao u srpskog dečaka i mladića na Badnji dan, zameni merom kućnog pritvora. Kurtaj se pred sudom izjasnio da nije kriv. Tužilac Fatos Ajvazi pročitao je… »
Azemu Kurtaju osumnjičenom da je pucao na dečake Stefana i Miloša Stojanovića određen kućni pritvor
Euronews 16.03.2023
Osnovno tužilaštvo u Uroševcu zamenilo je meru pritvora merom kućnog pritvora pripadniku KBS Azemu Kurtaju, koji je osumnjičen da je na Badnje veče pucao na dečake Stefana i Miloša Stojanovića, potvrdio ja za Tanjug advokat Miloš Delević. Na… »
Vesti dana »
Vesić zvanično podneo ostavku, Vučić kaže da ga nije naterao, Mitrović mu nudi posao
Jugmedia pre 3 satajoš 68 povezanih
Troje povređenih u Novom Sadu i dalje u teškom stanju, do sada saslušano 48 osoba
RTS pre 25 minutajoš 28 povezanih