Повезане вести

ВИДЕО Погледајте тренутак када Шапићеве маскиране присталице чупају каблове озвучења на протесту против градоначелника

ВИДЕО Погледајте тренутак када Шапићеве маскиране присталице чупају каблове озвучења на протесту против градоначелника

Нова 16.03.2023
Са капаључама и маскама на глави, присталице градоначелника Београда Александра Шапића дочекале су данас власнике сплавова који су протестовали испред виле првог човека Београда. Како би саботирали протест, почупали су каблове… »
ВИДЕО: Протест код Шапићеве виле, маскирани младићи чупали каблове озвучења

ВИДЕО: Протест код Шапићеве виле, маскирани младићи чупали каблове озвучења

Н1 Инфо 16.03.2023
Протест власника сплавова испред виле градоначелника Београда Александра Шапића завршен је након мањег инцидента. Младићи са маскама су са једног од возила ишчупали каблове озвучења и на тај начин саботирали говорнике на скупу… »
Протест код Шапићеве виле, маскирани младићи чупали каблове озвучења

Протест код Шапићеве виле, маскирани младићи чупали каблове озвучења

Нови магазин 16.03.2023
Протест власника сплавова испред виле градоначелника Београда Александра Шапића завршен је након мањег инцидента. Младићи са маскама су са једног од возила ишчупали каблове озвучења и на тај начин саботирали говорнике на скупу… »
Протест власника београдских сплавова који нису прошли лицитацију

Протест власника београдских сплавова који нису прошли лицитацију

Инсајдер 16.03.2023
Власници сплавова на Савском кеју у Београду, који нису прошли лицитацију за закуп места окупили су се данас на Ушћу одакле су кренули, како су рекли, у протестну вожњу до куће градоначелника Александра Шапића на Бежанијској… »
Власници сплавова код Шапићеве виле: „Ви сте, градоначелниче, нелегални, не ми“

Власници сплавова код Шапићеве виле: „Ви сте, градоначелниче, нелегални, не ми“

Н1 Инфо 16.03.2023
Око стотинак власника сплавова на Савском кеју, који нису прошли лицитацију за закуп места, окупља се испред виле градоначелника Београда Александра Шапића. Они су у протестну шетњу кренули од ТЦ Ушће. Најавили су да је ово тек… »
Шапићеве маскиране присталице ишчупале каблове озвучења за протест власника сплавова испред градоначелникове виле

Шапићеве маскиране присталице ишчупале каблове озвучења за протест власника сплавова испред градоначелникове виле

Нова 16.03.2023
Протест власника сплавова испред виле градоначелника Београда Александра Шапића завршен је након што се десио мањи инцидент. Током окупљања грађнима су се, по свему судећи, придружиле и присталице првог човека Београда. Реч је… »
Власници сплавова протестују испред Шапићеве виле: „Ви сте, градоначелниче, нелегални, а не ми“

Власници сплавова протестују испред Шапићеве виле: „Ви сте, градоначелниче, нелегални, а не ми“

Нова 16.03.2023
Око стотинак власника сплавова на Савском кеју који нису прошли лицитацију за закуп места окупило се испред виле градоначелника Београда Александра Шапића. Они су претходно у протестну шетњу кренули од ТЦ Ушће. Најавили су да је… »
„Ви сте, градоначелниче, нелегални, а не ми“: Протест власника сплавова, најавили окупљање и сутра

„Ви сте, градоначелниче, нелегални, а не ми“: Протест власника сплавова, најавили окупљање и сутра

Данас 16.03.2023
Око стотинак власника сплавова на Савском кеју који нису прошли лицитацију за закуп места окупило се испред виле градоначелника Београда Александра Шапића. Они су претходно у протестну шетњу кренули од ТЦ Ушће. Најавили су да је… »

Вести дана »