Повезане вести
Луке Блацк заплакао у емисији - "извините, јако сам емотиван": Открио шта очекује од Евровизије и поменуо Констракту!
Мондо 16.03.2023
Луке Блацк је привукао велику пажњу јавности победом и песмом "Само ми се спава" којом одлази на Евровизију, а ово о њему нисте знали! Луке Блацк је привукао велику пажњу јавности победом и песмом "Само ми се спава" којом… »
"Извините, емотиван сам": Луке Блацк пустио сузу у емисији, није могао да се суздржи: Ево и због чега
Блиц 16.03.2023
Србију ће на овогодишњем такмичењу за Песму Евровизије у Ливерпулу представљати Луке Блацк са песмом "Само ми се спава". - Било би добро да уђем у финале, али као што нисам овде очекивао победу, не очекујем ништа ни тамо. Лука… »
Вести дана »

Вучић се огласио након састанк са Рубиом у Њујорку: Фокус на решавању питања тарифа, али и новим инвестицијама (фото)
Блиц пре 3 сатајош 8 повезаних

Ухапшен осумњичени за убиство Зорана Гргића: Аутомобилом препречио пут хрватском политичару, па га изрешетао: Он и жртва цео дан били заједно
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане

Демонстранти испред просторија СНС на Вождовцу: Били испред зграде Дијане Хркаловић
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане