Povezane vesti
Luke Black zaplakao u emisiji - "izvinite, jako sam emotivan": Otkrio šta očekuje od Evrovizije i pomenuo Konstraktu!
Mondo 16.03.2023
Luke Black je privukao veliku pažnju javnosti pobedom i pesmom "Samo mi se spava" kojom odlazi na Evroviziju, a ovo o njemu niste znali! Luke Black je privukao veliku pažnju javnosti pobedom i pesmom "Samo mi se spava" kojom odlazi na Evroviziju, a ovo o… »
"Izvinite, emotivan sam": Luke Black pustio suzu u emisiji, nije mogao da se suzdrži: Evo i zbog čega
Blic 16.03.2023
Srbiju će na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije u Liverpulu predstavljati Luke Black sa pesmom "Samo mi se spava". - Bilo bi dobro da uđem u finale, ali kao što nisam ovde očekivao pobedu, ne očekujem ništa ni tamo. Luka Ivanović, koji je… »
Vesti dana »
Evropski pokret u Srbiji: Svi zajedno protiv demokratskog nazadovanja, sunovrat se ubrzava
Nedeljnik pre 1 satjoš 36 povezanih
"Njima je zabranjeno da učestvuju" Izrael žestoko udario na članicu EU
Večernje novosti pre 25 minutajoš 32 povezane
Gde Srbi mogu da putuju bez EES sistema? Četiri su nam u okruženju, na spisku još četiri, ali za jednu važi drugi uslov
Blic pre 35 minutajoš 73 povezane
BLOG UŽIVO: Izrael i Hezbolah razmenili udare tokom noći, dok Tramp kritikuje Iran zbog upravljanja Ormuskim prolazom
Insajder pre 9 minutajoš 38 povezanih
Vlada Srbije dodatno smanjila akcize na naftne derivate do 24. aprila
Biznis.rs pre 4 satijoš 27 povezanih