Povezane vesti
Za šamar sam dobio više nego zvezdan za ubistvo! Kristijan Golubović o Moki Slavniću: Okrene par telefona i to je u redu
Mondo 17.03.2023
Kristijan Golubović prokomentarisao je učesnika Zadruge Zvezdana Slavnića i njegovog oca Zorana Moku Slavnića, košarkaške legende. Kristijan Golubović prokomentarisao je učesnika Zadruge Zvezdana Slavnića i njegovog oca Zorana Moku Slavnića, košarkaške… »
"Dobio sam više za šamar nego zvezdan za ubistvo!" Kristijan o Moki: On može da urgira za sina, a mog oca bi oterali u tri lepe…
Kurir 17.03.2023
Kristijan Golubović izneo je u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića svoje stavove o Moki i Zvezdanu Slavniću. Posebno je istakao da je Moka urgirao za Zvezdana kada je on bio u zatvoru zbog ubistva. - Ja sam Moku cenio i cenim ga i dalje kao košarkaša i… »
Vesti dana »

Protest ispred Visoke škole elektrotehnike i računarstva u Beogradu: Podrška Užičanima, mobilna blokada u Novom Sadu (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Tramp zapretio Rusiji novim carinama ako se ne postigne dogovor o primirju u roku od 50 dana
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

Haos u mirijevu: Masovna tuča 20 ljudi, policija i interventna na terenu: Sevali ašovi i lopate (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Brod udario u stenu, pa potonuo: Užas kod poznatog grčkog ostrva: Krenuli u potragu za nestalima, pa doživeli nesreću
Blic pre 2 satajoš 1 povezana