Povezane vesti
DZNS: Besplatni pregledi i edukacija u ponedeljak u Merkatoru
Moj Novi Sad 17.03.2023
Dom zdravlja "Novi Sad" (DZNS) 20. marta obeležava dva veoma značajna datuma – Nacionalni dan borbe protiv raka dojke i Svetski dan oralnog zdravlja. I ove godine Preventivni centar i Služba stomatološke zdravstvene zaštite obeležiće ovaj datum… »
Dom zdravlja "Novi Sad" obeležava Nacionalni dan borbe protiv raka dojki i Svetski dan oralnog zdravlja
RTV 17.03.2023
NOVI SAD - Dom zdravlja “Novi Sad” 20.03.2023. godine obeležava dva veoma značajna datuma, Nacionalni dan borbe protiv raka dojki i Svetski dan oralnog zdravlja. I ove godine Preventivni centar i Služba stomatološke zdravstvene zaštite… »
Vesti dana »
U sredu Dan žalosti u Srbiji zbog pogibije osam osoba u požaru u domu za stare u Barajevu
Beta pre 1 satjoš 86 povezanih
Haotičan početak drugog polugodišta u Srbiji, bunt prosvetara
BBC News pre 35 minutajoš 69 povezanih
Advokat Pavlović: Sud poništio našu odluku o obustavi rada, vlast izvršila opstrukciju
Beta pre 17 minutajoš 39 povezanih
"Tri mlada života su: Ugašena..." Raška tuguje za tinejdžerima koji su nastradali: "Pamtićemo ih dok smo živi"
Blic pre 3 satajoš 9 povezanih
„Od 5 sati nisam znao da li mi je stric živ, na radiju sam čuo šta se dogodilo“: Ispovest rođaka korisnika doma koji je izgoreo kod Barajeva
Nova pre 59 minutajoš 40 povezanih