Повезане вести

"Неће бити тужбе против оних који су износили најгоре неистине против мене": Вучић се огласио на Инстаграму

"Неће бити тужбе против оних који су износили најгоре неистине против мене": Вучић се огласио на Инстаграму

Телеграф 17.03.2023
Неће бити никакве тужбе против оних који себе називају новинарима, рекао је. Јутрос су ме обавестили да је по мојој тужби заказано суђење против неких новинара, продуцената, који су о мени изнели да сам криминалац, свакакав… »
„Осетио је страх високог интензитета и патњу“: Ово је Вучићева тужба против ауторки филма „Владалац“

„Осетио је страх високог интензитета и патњу“: Ово је Вучићева тужба против ауторки филма „Владалац“

Нова 17.03.2023
Након што је председник Србије Александар Вучић тужио новинарке Јовану Полић и Сању Лончар, Нова је дошла у посед текста тужбе у којем се наводи да су новинарке у серијалу "Владалац" упутиле низ увредљивих и неистинитих навода… »
Вучић: Нећу поднети тужбу због емисије „Владалац“ приказаној на ТВ Н1, иако су у њој изнете „фашистичке теорије“

Вучић: Нећу поднети тужбу због емисије „Владалац“ приказаној на ТВ Н1, иако су у њој изнете „фашистичке теорије“

Данас 17.03.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да неће поднети тужбу због емисије о њему „Владалац“, приказној на ТВ Н1 2020. године, иако су у њој изнете „фашистичке теорије“ јер је „његов посао да трпи, а ко није… »
Редитељка филма Владалац о тужби Вучића: Истински начин да се застраше новинари

Редитељка филма Владалац о тужби Вучића: Истински начин да се застраше новинари

Н1 Инфо 17.03.2023
"Ово је први пут да је председник тужио новинаре. И Сања (Лончар) и ја истински верујемо да је ово Вучићев начин да застраши и оно мало новинара и медија који имају храбрости", рекла је за Нову новинарка Јована Полић након што… »
„Тужи нас да би се вршио притисак“: Ауторка филма „Владалац“ о тужби коју је поднео Вучић

„Тужи нас да би се вршио притисак“: Ауторка филма „Владалац“ о тужби коју је поднео Вучић

Данас 17.03.2023
„Ово је први пут да је председник тужио новинаре. И Сања (Лончар) и ја истински верујемо да је ово Вучићев начин да застраши и оно мало новинара и медија који имају храбрости“, рекла је за Нову новинарка Јована Полић након што… »
„Не верујем ништа Александру Вучићу“: Новинарка Јована Полић о тужби коју је поднео Вучић против ње и колегинице

„Не верујем ништа Александру Вучићу“: Новинарка Јована Полић о тужби коју је поднео Вучић против ње и колегинице

Данас 17.03.2023
“Ја не верујем ништа Александру Вучићу. Тако ни то да није знао како је његов адвокат поднео противтужбу”, каже за Данас новинарка Јована Полић, против које је, уз Сању Лончар, Вучићев адвокат поднео тужбу због две емисије… »
Александар Вучић: Повлачим тужбу због повреде угледа и части

Александар Вучић: Повлачим тужбу због повреде угледа и части

Време 17.03.2023
Тужба и контратужба због серијала "Владалац" Тек што је у јавност изашло да је тужио две новинарке због свог „осећања страха високог интензитета“ и „повреде високо рангираног угледа и части“ у серијалу „Вадалац“ који се емитовао… »
Вучић се огласио после вести да ће тужити ауторке филма „Владалац“

Вучић се огласио после вести да ће тужити ауторке филма „Владалац“

Нова 17.03.2023
Председник Србије Александар Вучић реаговао је данас након што је објављена вест да је његов адвокат поднео тужбу против ауторки филма "Владалац". Он је рекао како су га "јутрос обавестили" да је по његовој тужби заказано… »
Вучић: Неће бити тужбе због серијала „Владалац“, адвокат ће је повући

Вучић: Неће бити тужбе због серијала „Владалац“, адвокат ће је повући

Н1 Инфо 17.03.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су га "јутрос обавестили" да је "по тужби адвоката по генералном овлашћењу" заказано суђење против ауторки филма "Владалац" и додао да ће тужба бити повучена. „Обавестили су ме… »
Ауторка филма „Владалац“ одговорила Вучићу после вести да је поднео тужбу: Слобода изражавања не постоји од кад је он на…

Ауторка филма „Владалац“ одговорила Вучићу после вести да је поднео тужбу: Слобода изражавања не постоји од кад је он на…

Нова 17.03.2023
"Ово је први пут да је председник тужио новинаре. И Сања (Лончар) и ја истински верујемо да је ово Вучићев начин да застраши и оно мало новинара и медија који имају храбрости", рекла је за Нову новинарка Јована Полић након што… »
Огласио се Вучић у вези са његовом тужбом против ауторки филма „Владалац“

Огласио се Вучић у вези са његовом тужбом против ауторки филма „Владалац“

Данас 17.03.2023
Председник Србије Александар Вучић огласио се након што је објављена вест да је његов адвокат поднео тужбу против ауторки филма „Владалац“. Он је путем Инстаграма рекао како су га „јутрос обавестили“ да је по његовој тужби… »
Вучић: Неће бити никакве тужбе против новинара

Дневник 17.03.2023
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је да неће бити никакве тужбе против новинара и продуцената који су у филму "Владалац" изнели, како је рекао најгоре неистине против њега и његове породице. Он је у видеу… »

Инсајдер 17.03.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да неће бити никакве тужбе против новинара и продуцената који су у филму "Владалац" изнели, како је рекао најгоре неистине против њега и његове породице. Он је у видеу… »
Вучић тужио новинарке због серијала „Владалац“, емитованог на Н1

Цензоловка 17.03.2023
Председник Србије Александар Вучић поднео је тужбу против новинарки Јоване Полић и Сање Лончар због две емисије серијала "Владалац", емитоване фебруара 2020. године на телевизији Н1, потврђено је агенцији ФоНет из продукције… »
Погледајте серијал „Владалац“, због којег је Вучић тужио новинарке

Погледајте серијал „Владалац“, због којег је Вучић тужио новинарке

Н1 Инфо 17.03.2023
Александар Вучић је тужио новинарке због две емисије серијала "Владалац", које су емитоване 2020. године на Н1. Дводелни документарни серијал „Владалац“, ауторске екипе коју су чинили Славиша Лекић (аутор), Јована С. Полић… »
Серијал „Владалац“: Тужба Александра Вучића због „осећања страха високог интензитета“

Серијал „Владалац“: Тужба Александра Вучића због „осећања страха високог интензитета“

Време 17.03.2023
Правосуђе Председник Србије Александар Вучић поднео је тужбу против новинарки Јоване Полић и Сање Лончар због две емисије серијала "Владалац" које су емитоване у фебруару 2020. године на телевизији Н1. У тужби се наводи… »

Н1 Инфо 17.03.2023
Председник Србије Александар Вучић поднео је тужбу против новинарки Јоване Полић и Сање Лончар због две емисије серијала "Владалац", емитоване фебруара 2020. године на телевизији Н1, потврђено је агенцији ФоНет из продукције… »
Вучић тужио новинарке због филма о њему – „Владалац“

Вучић тужио новинарке због филма о њему – „Владалац“

Нова 17.03.2023
Председник Србије Александар Вучић поднео је тужбу против новинарки Јоване Полић и Сање Лончар због две емисије серијала "Владалац", емитоване фебруара 2020. године на телевизији Н1, потврђено је данас ФоНету из продукције ЈСП… »
Вучић тужио новинарке због две документарне емисије

Вучић тужио новинарке због две документарне емисије

Инсајдер 17.03.2023
Председник Србије Александар Вучић поднео је тужбу против новинарки Јоване Полић и Сање Лончар због две емисије серијала "Владалац", емитоване фебруара 2020. године на телевизији Н1, потврђено је ФоНету из продукције ЈСП. Вучић… »

Вести дана »